Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові відбулася акція «Подаруй серце солдату»

 

min
max

До Дня святого Валентина у загальноосвітніх закладах міста Львова пройшла акція «Подаруй серце солдату». Дівчата різного віку, з різних класів займалися виготовленням «валентинок» для військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції на сході країни.

Зокрема, у середній загальноосвітній школі №3 (директор – Світлана Уралова), майстер-клас із виготовлення паперових «сердечок» демонструвала вчитель фізики і трудового навчання Ірина Янович. За прикладом вчителя учні-вихованці творчого гуртка зробили і підписали листівки воїнам з нагоди Дня святого Валентина.

«Ми хочемо, щоб і там на війні, далеко від рідних домівок наші воїни і захисники відчули, що всі їх дуже люблять, переживають за них і чекають вдома», – зауважила учениця 8класу Вікторія Шийка.

Усі діти впевнені, що «валентинка» з добрими побажаннями та від щирого серця обов'язково підніме настрій та зігріє душу кожному герою, хто її отримає.

Згодом часточки свого серця діти віднесли та передали в Центр допомоги військовим Львівщини. Його працівники і передадуть листівки безпосередньо воїнам на передовій.

Слід зауважити, що участь у подібних акціях вже стала традиційною для педагогічного та учнівського колективу середньої загальноосвітньої школи №3 м.Львова.

За інформацією СЗШ №3 м.Львова

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook