Період публікації:

від

до

Категорія:

Завтра студентські організації Львова проведуть благодійний концерт на підтримку воїнів АТО

 

min
max

19 лютого Студентське братство Львівщини, Студентське братство ЛНУ ім.І.Франка та профком студентів ЛНМУ ім.Д.Галицького організовують концерт для збору коштів на потреби української армії, яка воює на сході України.

Як інформує прес-служба ЛМР, в клубі «The gas station» виступлять молоді гурти: «Шосте Чуття», «Морелі», «No Limits», «Чистий Простір», «Теорія Вітру», «Хрущі» та «Ю.com».

«Ми дуже втішилися, коли нам запропонували виступити на цьому благодійному концерті, тому що усі з учасників групи «Морелі» допомагають українській армії кожен по-своєму. А тут є нагода усім разом зробити благе діло. Для цього концерту ми підготували дві пісні – прем’єра і кавер на пісню «Скрябіна» – адже Андрій Кузьменко також дуже допомагав воїнам АТО. Також співатимемо багато патріотичних пісень, які піднімають український дух», – розповіла фронтвумен фолк-гурту «Морелі» Олена Шалапутик.

Попередньо квитки можна замовити, зателефонувавши за номерами: 068-709-21-30 (Катя), 068-699-29-77 (Роман). Або купити безпосередньо в клубі в день концерту. Початок – о 19.00годині. Ціна квитків – 50гривень. Адреса клубу – м.Львів, вул.Джерельна, 20.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook