Період публікації:

від

до

Категорія:

Бориславська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ст.

 

min
max

Контакти

Адреса: 82300, Україна, Львівська обл., м. Борислав, вул. Коновальця, 2
Телефон/факс: (0-248) 5-08-52, (0-248) 4-17-67
Електронна пошта: borsanit@ukr.net
Веб-сайт:  http://sanschool.lviv.ua
Керівник закаладу: Громик Ольга Романівна

Плани роботи

Фінансова звітність

Загальні відомості

ЛЗ ЛОР Бориславська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступеня для дітей з хронічними захворюваннями травлення функціонує відповідно до Постанови Ради Міністрів УРСР від 03.10.1978 року.

Функціонування школи здійснюють 8 будівель: навчальний корпус, спальний корпус, їдальня, котельня і пральня, майстерні, бібліотека, гаражні та складські приміщення.

Школа має 21 класну кімнату (кабінет фізики, хімії, біології, української мови та літератури, англійської і німецької мови, суспільних дисциплін, інформатики, фізкультурна зала із двома роздягальнями). В школі підключено мережу Internet.

В спальному корпусі розміщена медична частина, де знаходяться наступні кабінети: 2 кабінети лікаря, стоматолога, старшої медсестри-аптека, чергової медсестри цілодобового поста, озокеритолікування, фізіотерапія, профщеплення, зондування, процедурний, клінічної лабораторії, масажу. Є ізолятор на 11 ліжок.

В приміщенні школи є три кабінети лікувальної фізкультури, в будівлі харчоблоку – б’ювет мінеральних вод (вода завозиться із б’ювету м. Трускавця – типу «Нафтуся», Джерело №1 і №2).

За кожним класом є закріплений лікуючий лікар і медсестра.   Навчальне, трудове і фізичне навантаження призначається в індивідуальному порядку із врахуванням стану здоров’я та фізичних властивостей кожної дитини. Діти перебувають в умовах охоронно-педагогічного режиму: тривалість уроку – 40 хвилин, посилене п’ятиразове харчування (дієта №5), загартовуючі заходи, постійний медичний огляд.

Оздоровлення дітей в санаторній школі-інтернаті проводиться поетапно протягом двох семестрів навчального року:

  • Вересень і березень – поглиблений огляд дітей, розподіл на групи, проти-рецидивне лікування, підготовка до прийому мінеральної води.
  • Жовтень і квітень – курс лікування мінеральною водою 24 дні.
  • Грудень і травень – курси лікування кисневою пінкою. Курс лікування 10 днів.

В Бориславській санаторній школі-інтернаті навчання та виховання здійснюють 29 учителів та 32 вихователі, з них 26 педагогічних працівників із кваліфікаційною категорією «спеціаліст вищої категорії», 10 – із кваліфікаційною категорією «спеціаліст першої категорії», 3 – із кваліфікаційною категорією «спеціаліст другої категорії», 14 – магістрів. Дванадцяти працівникам присвоєно педагогічне звання «старший вчитель», а дванадцять – нагороджені знаком «Відмінник освіти України».

Умови прийому (для навчальних закладів)

Зарахування дітей проводиться наказом директора на підставі таких документів:

  • заява батьків або осіб, які їх заміняють;
  • копія свідоцтва про народження дитини;
  • особова справа (витяг з особової справи), документ про наявний рівень освіти (крім дітей, які зараховуються до першого класу);
  • витяг з історії розвитку дитини (ф.112/0) з даними про результати аналізів (загальний аналіз крові та сечі, мазок із зіва на дифтерію, аналіз калу на дезгрупу, яйця глистів, зшкребок на ентеробіоз);
  • копія форми 063/0 про профілактичні щеплення;
  • довідка дільничого лікаря про відсутність інфекційних захворювань у будинку, де проживає дитина (дійсна протягом 3 днів);

Направлення дітей до санаторної школи-інтернату відповідного профілю захворювання здійснюється на підставі медичних показань і протипоказань.

Документи на зарахування дитини до санаторної школи-інтернату подаються особисто батьками або особами, які їх замінюють.

Тривалість перебування вихованців у санаторній школі-інтернаті встановлюється органом управління освітою при направленні в межах одного року.

Продовження встановленого терміну перебування вихованців у санаторній школі-інтернаті або переведення їх до іншого загальноосвітнього навчального закладу здійснюється на підставі рішення медико-педагогічної комісії санаторної школи-інтернату (для дітей з психоневрологічними захворюваннями погоджується з головою відповідної психолого-медико-педагогічної консультації, яка приймала рішення про направлення дитини).

Звіт директора комунального закладу «Бориславська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів» Львівської обласної ради Громик Ольги Романівни про діяльність закладу у 2012/2013 навчальному році

Місце знаходження:

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook