Період публікації:

від

до

Категорія:

Верхньосиньовидненська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ст. «Надія»

 

min
max

Контакти

Адреса: 82613, Україна, смт. Верхнє Синьовидне, вул. Січових Стрільців, 136
Телефон/факс: (8-251) 2-40-35, (8-251) 2-41-31
Електронна пошта: spezshkola@ukr.net
Веб-сайт:  https://vsschool2017.wixsite.com/mysite
Керівник закаладу: В.о.д Чергавий Василь Іванович

Фінансвоа звітність

Плани роботи

Загальні відомості:

КЗ ЛОР «Верхньосиньовидненська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ст. «Надія» заснована в 1954 р., але з цього часу в експлуатацію були введені нові будівлі. Це зокрема новий навчальний корпус, складські приміщення, душові та нова  котельня, в якій встановлено як твердопаливний котел та к і газові котли. 

Вся робота школи спрямована на виховання дітей, створення для них домашнього затишку, збереження здоров”я та виховання людських моральних якостей.  Розвитком та вихованням дітей займається безпосередньо педагогічний колектив школи, педагог-організатор, практичний психолог.

З 2008 року у школі відкрита дошкільна група компенсуючого типу з метою надання ранньої фахової допомоги дітям, які мають вади розумового розвитку.

Уроки трудового навчання проходять у майстернях. Швейна справа займає значне місце для формування трудових навиків у дівчаток.  Швейна  майстерня, обладнана електричними багатоопераційними швейними машинками, гладильними дошками, прасками та манекенами. Діти з задоволенням відвідують ці заняття, де вчаться шити, кроїти, мають змогу пошити для себе нові особисті речі чи відновити поношений одяг. Вчитель швейної справи має дефектологічну освіту, що є не маловажно для установи даного типу.

Хлопчики у школі можуть отримати різні трудові навики.

Кабінет будівельної справи : тут діти отримують не тільки теоретичні знання, а й мають змогу практично виконувати будівельні роботи, продовжувати навчання в ПТУ даного профілю.

Не мале значення у вихованні дітей займає сільськогосподарська праця. У кабінеті даного профілю можна отримати знання про знаряддя праці на землі та про порядок робіт на грунті, а також висаджування  овочів як ранніх так і пізніх культур, квітів, дерев.

Цілодобове  перебування дітей в установі  урізноманітнюється вечорами дозвілля дискотеками та тематичними вечорами. Для цього в школі є прекрасний актовий зал, де встановлений  телевізор для перегляду телепередач для дітей меншої вікової категорії та перегляду кінофільмів для старшокласників.

Для проведення позаурочних виховних годин є ігровий та спортивний майданчики.

У школі п”ятиразове харчування.  Контроль за якісним харчуванням здійснює лікар.

У розпоряджені медичної служби школи є   ізолятор, медична кімната. Медпрацівники надають допомогу вихованцям при травмах та різних загальних захворюваннях, а також проводять лекції по профілактиці захворювань та шкідливих звичок. Медичні працівники щоденно проводять огляд чистоти  тіла та одягу вихованців. Для дотримання чистоти тіла функціонують душові.

Педагогічними кадрами установа забезпечена.

Велике значення у житті школи займає співпраця з спонсорами, завдяки яким частково проводяться поточні ремонтні роботи, а також діти отримують допомогу у вигляді різних предметів та матеріалів, одягу.

Умови прийому (для навчальних закладів) 

Зарахування учнів проводиться на підставі таких документів:

  • заява батьків або осіб, які їх замінюють,
  • витяг з протоколу ОПМПК,
  • витяг з особової справи та документ про наявний рівень освіти (крім дітей, що зараховуються до першого класу),
  • медична довідка

Місце знаходження:

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook