Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 I-III ст. ім. Б.І.Антонича

 

min
max

Контакти

Адреса: 79012, Україна, м. Львів, вул. Остроградських, 1
Телефон/факс: (032) 238-52-18, (032) 238-52-12
Електронна пошта: Sanschool1@ukr.net
Веб-сайт:  http://sanschool1.net.ua/
Керівник закаладу: Іваськів Орест Леонович

Плани роботи

Фінансова звітність

Загальні відомості

КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 I-III ст. ім. Б.І.Антонича» покликана навчати, виховувати й оздоровлювати дітей з серцево-судинними недугами.

Очолює школу директор Іваськів Орест Леонович, його заступники – Стасюк Світлана Павлівна та Вознюк Марія Теодозівна. У школі працює 18 класів, у яких навчається 310 учнів з різних міст і районів Львівщини. Середня наповнюваність класів – 20 учнів.

З першого класу вивчається, крім обов’язкових предметів, англійська мова, основи комп’ютерної грамотності, християнська етика. Навчають і виховують учнів 64 вчителі і вихователі, переважна більшість з яких є спеціалістами вищої та І категорії, троє мають звання “вчитель – методист”, двоє – знання “старший вчитель”. Лікують, консультують учнів 20 медичних працівників, 4 інструктори лікувальної фізкультури, психолог, смачними сніданками і обідами годують вихованців кухарі, чистоту і порядок забезпечують технічні працівники.

Школа розміщена у 2 будівлях: навчальний корпус, спальний корпус , їдальня на 160 посадкових місць,  пральня, бібліотека, складські приміщення. Загальна площа всіх приміщень – 7414,2 кв. м, школа має 21   класну кімнату, площа яких становить 970 кв. м., в тому числі кабінети фізики, хімії, біології, інформатики, 2 комп’ютерні класи, фізкультурний зал із двома роздягальнями, 2 зали лікувальної фізкультури. У школі є  51 комп’ютер, 13 з яких використовуються для управлінсько-господарської діяльності, 18 у навчально  – виховному процесі, 2 мультимедійні проектори  та підключено  мережу  Internet. У школі функціонує кабінет практичного психолога, “Світлиця”,  музей Б. І. Антонича.

Працює  їдальня на 160 місць, яка має всі необхідні основні та допоміжні приміщення, технологічне та холодильне обладнання, кухонний інвентар, посуд. Харчування учнів здійснюється відповідно до всіх вимог. В їдальні обладнання для приготування їжі знаходиться в робочому стані.  Столовим і чайним посудом їдальня забезпечена.

Умови прийому 

  • Загальні.
  • Додатково: 

Показання для скерування дітей до санаторної школи – інтернату:

  • Ревматизм в неактивній фазі, не раніше 10 місяців після періоду загострення захворювань без пороку серця або з пороком серця, при помірній компенсованій мітральній, аортальній або мітрально – аортальній недостатності;
  • Вроджені пороки серця при відсутності недостатності кровообігу, які не потребують хірургічного втручання;
  • Хронічний тонзиліт з тонзилогенною кардіопатією;
  • Первинна артеріальна гіпертонія 1А і 1Б ступенів, вегето – судинна дистонія;
  • Стан після перенесеного інфекційно – алергічного міокардиту не раніше шести місяців після періоду загострення.

Протипоказання

  • Ревматизм, інфекційно – алергічний міокардит в активній фазі або рецидивне протікання процесу.
  • Недостатність кровообігу.
  • Порушення ритму серця: миготлива аритмія, пароксизмальна і непароксизмальна ектопічна тахікардія, часті або групові екстрасистоли.

Місце знаходження:

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook