Період публікації:

від

до

Категорія:

У Бродах школярі на благодійному концерті зібрали кошти для пораненого земляка-авіатора

 

min
max

У Бродах учні ЗОШ І ст. №1 організували благодійний концерт «Щаслива родина – квітуча Україна» у районному Народному домі для збору коштів для продовження лікування пораненого військового авіатора з Бродів майора Сергія Титаренка, котрий перебуває на лікуванні у Львівському госпіталі.

Виступи підготували учні двох випускних класів початкової школи. Концертні номери представляли разом з батьками, бабусями, сестрами і братами. Концертна програма, в основному, була побудована на творах національно-патріотичної тематики. Звучали авторські поезії на тему російсько-української війни. Серед самодіяльних акторів були діти та батьки учасників АТО.

«У дві благодійні скриньки, встановлені у залі та фойє Народного дому було зібрано 3 тисячі грн, які будуть особисто передані Сергієві Титаренку в госпіталь», – розповіла класний керівник 4-В класу Ольга Миськів.

За її словами, це вже не перша ініціатива школи щодо збору коштів для адресної допомоги пораненим землякам. Під час попередньої акції – в грудні зібрали кошти для лікування пораненого Назара Барилка.

Довідка.

Сергій Титаренко – майор Збройних сил України.У2012 роціТитаренко нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

4 червня 2014 року два вертольоти Мі-24 вилетіли на бойове завдення по ліквідації терористичного кубла за 4 км від Слов’янська, що обстрілювало місто із зенітно-ракетної установки. Був штурманом в екіпажі підполковника Валентина Цигульського.Терористи поцілили в грузову кабіну. Після того пролунав другий вибух – обстрілювали із ПЗРК та великокаліберних кулеметів. Вже після аварійного приземлення вогонь охопив кабіну, де знаходився Титаренко, вибратисявінне зміг – не відчував ні рук, ані ніг. Витягнув його підполковник Цигульський.

20 червня 2014 року – за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі – нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Джерело: ІАZIK.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook