Період публікації:

від

до

Категорія:

Діти учасників АТО відвідали культурно-мистецький захід «Стежками митрополита Андрея Шептицького» (фото)

 

min
max

У межах проекту «Мій тато захищає Україну» діти захисників України зі Львівщини мали можливість долучитися до культурно-мистецької акції «Стежками митрополита Андрея Шептицького», що відбулася у Митрополичих садах.

Під час акції мистецькі колективи з Центру творчості дітей та юнацтва Галичини подарували позитивні емоції своїми виступами. Юні артисти підготували патріотичний флешмоб, співи, танці, декламування віршів. Юні художники змальовували сади, храм Св. Юрія, творили портрет митрополита Андрея. Сади стали місцем, яке об’єднало дітей, молодь, дорослих для вшанування великого духівника української нації.

Віддаючи шану митрополиту, владика Венедикт заохотив усіх задуматися над тим, що ми можемо в своєму житті зробити, адже для цього в нас є постать митрополита Андрея, який для всіх є людиною-взірцем.

Керівник «Фундації Духовного Відродження» о. Тарас Милян закликав добродіїв долучатися і допомагати відновлювати другу частину Митрополичих садів.

На свято завітав Митрополит і Архієпископ Львівський Ігор (Возьняк). Своєю щирою посмішкою і побажаннями підтримав на дусі юних художників, які не злякалися дощу й завершили свої мистецькі роботи. А заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський наголосив на тому, що захід є символічною «дорогою крізь час», а постать Андрея Шептицького є важливою не лише для церкви, а й для усієї держави.

Акція була не лише мистецькою, але й благодійною. Кожен бажаючий міг долучитися і скласти пожертви на відновлення садів.

Батьки дітей учасників АТО подякували організаторам акції, зокрема Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ, Службі у справах дітей ЛОДА, усім учасникам культурно-мистецького заходу за запрошення і чудовий захід. І навіть, не зважаючи на дощ, ділилися незабутніми враженнями.

 

За матеріалами БО «Фундація Духовного відродження» УГКЦ

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Для дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні організували свято Для дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні організували свято Опубліковано: Середа, 19 грудня 2018 Сьогодні, 19 грудня, у Львівському державному цирку до Дня святого Миколая відбулася святкова вистава для дітей Героїв Небесної Сотні та учасників АТО зі всіх районів області. Для дітей Героїв організатори підготували яскраве шоу – виставу «Новорічне королівство», під час якої малих глядачів розважали...

Переглядів: 938 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

На Львівщині 350 дітей із сімей учасників АТО відзначили свято Миколая (фото) На Львівщині 350 дітей із сімей учасників АТО відзначили свято Миколая (фото) Опубліковано: Середа, 20 грудня 2017 У вівторок, 19 грудня, для дітей із сімей учасників АТО організували святкове дійство з нагоди Дня св. Миколая. У заході взяли участь 320 дітей із сімей учасників АТО із Львівщини, а також 30 дітей з Івано-Франківської області. Із святом дітей привітала заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук. «Ваші...

Переглядів: 637 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook