Період публікації:

від

до

Категорія:

Школярі на Золочівщині підготували приємний сюрприз для прикордонників

 

min
max

Напередодні професійного свята Дня прикордонника військовослужбовців Львівського прикордонного загону запросили в гості учні села Велика Вільшаниця Золочівського району.

Учні підготували військовослужбовцям сюрприз – святковий концерт із привітанням воїнів з майбутнім професійним святом. Діти заспівали багато патріотичних пісень, танцювали та декламували вірші.

Прикордонники серед учнів започаткували та провели перші змагання гуртка «Юних друзів прикордонників». Також «зелені кашкети» продемонстрували малечі виступ кінолога зі службовою собакою. Школярі отримали багато позитивних вражень і фотографувалися зі собакою.

Також військовослужбовці відвідали місце поховання Володимира Салівончика, мобілізованого солдата прикордонної комендатури Львівського прикордонного загону, який загинув під час виконання службових обов’язків у зоні проведення антитерористичної операції.

Після закінчення заходу директор місцевої школи Наталія Нагірна наголосила на необхідності подальшої активної співпраці між прикордонниками та навчальним закладом, адже такі заходи дають можливість підняти імідж прикордонника нової формації – патріота та захисника Батьківщини. А також виховати молодь у дусі патріотизму.

 

За матеріалами Державної прикордонної служби України

Немає коментарів

Схожі статті:

Квест з фізики у Вороняцькій школі Золочівського району Квест з фізики у Вороняцькій школі Золочівського району Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 4 березня 2020 року у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ст. Золочівського району проводились КВЕСТ змагання з фізики між учнями 7-х класів. Тема КВЕСТУ «Фізика навколо нас кожен день і повсяк час».  Урок QWEST, в перекладі означає цілеспрямований пошук, який пов’язаний з грою. Це надає змогу учням виявляти, ініціювати,...

Переглядів: 1658 Коментарів: 0

Відділи освіти

"Народну мудрість черпаємо в казках" "Народну мудрість черпаємо в казках" Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 Ще з дитинства казка для нас – дивовижний світ чарівного і повчального. Щоб ще раз до нього доторкнутися, вихованці дитячого будинку «Рідний дім» разом з вихователькою Петелицькою В.С., музичним керівником Стельмаховичем  Р.В. підготовили Свято «Казки мої улюблені», яке відбулося 6 березня. Також на...

Переглядів: 1540 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook