Період публікації:

від

до

Категорія:

Діти воїнів АТО з Львівщини поїхали на море до Болгарії

 

min
max

П’ятнадцятеро дітей із Львівщини, батьки яких загинули під час проведення антитерористичної операції на Cході України або ж брали участь в АТО, сьогодні, 10 серпня, вирушили на відпочинок до Болгарії. Літні вакації на морі їм влаштував уряд Болгарії, а організувала влада Львівщини.

Вранці поблизу почесного консульства Болгарії у Львові на дітей уже чекав автобус, яким вони вирушили на море. Провести малечу в дорогу прибули болгарські дипломати, вони також привезли їм у подарунок книги. Діти українських воїнів на відпочинок за кордон взяли з собою національний стяг, а вдячність за організовану поїздку висловили на папері: вони тримали листки з буквами, які складались у слово «дякуємо».

«В мене немає можливості організувати такий відпочинок для своєї дитини, бо чоловік рік був у зоні проведення АТО. Тому велика дяка консульству й усім, хто долучився до того, щоб наші дітки поїхали відпочивати», – зазначила дружина військовослужбовця Олена.

Морські канікули дітям влаштували у рамках спільного проекту ЛОР та ЛОДА  «Мій тато захищає батьківщину». Львівські чиновники звернулись із листами до дипломатичних установ різних країн, у яких просили прийняти дітей військовослужбовців на відпочинок. Уряд  Болгарії відгукнувся першим і повністю покрив витрати на десятиденну відпустку п’ятнадцятьох дітей воїнів АТО.

«Діти їдуть на південь Болгарії, на найкращий курорт нашої країни – Кітен, де є гори, море, золоті піски. На наш погляд, це одне з найкращих міст в Болгарії. Це дитячий табір з власним пляжем, інструкторами, охороною, чотириразовим харчуванням», – розповів почесний консул республіки Болгарія у Львові Віктор Нотевський.

Болгарська сторона також  підготувала для дітей активну і цікаву програму. За 10 днів вони побачать усі туристичні родзинки цієї мальовничої балканської країни, а також потраплять у визначні історичні місця.

Джерело: Zik.ua репортер Юрій Мартинович

Немає коментарів

Схожі статті:

Діти учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб відпочинуть в Польщі Діти учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб відпочинуть в Польщі Опубліковано: Понеділок, 02 жовтня 2017 Сьогодні, 2 жовтня, 20 дітей учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб вирушили на відпочинок до Республіки Польща. Діти відпочиватимуть із 2 до 7 жовтня в Центрі спорту та відпочинку ім. Збігнєва Маєвського в м. Джонков. Для дітей підготували насичену програму перебування. Поїздку організували...

Переглядів: 579 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

Діти учасників АТО вирушили на відпочинок до Польщі Діти учасників АТО вирушили на відпочинок до Польщі Опубліковано: Субота, 19 серпня 2017 Сьогодні 32 дітей учасників антитерористичної операції поїхали на відпочинок до Республіки Польща. Діти відпочиватимуть до 28 серпня в санаторії для дітей в м. Гужно. Про це повідомили в управлінні з питань праці та сімейної політики департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА. Для...

Переглядів: 919 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook