Період публікації:

від

до

Категорія:

Учнівська молодь Львівщини передала бійцям АТО «Прапор пошани та подяки» (фото)

 

min
max

Сьогодні, 22 червня, в День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни активісти Львівського обласного учнівського парламенту за підтримки департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації передали «Прапор пошани та подяки» справжнім Героям України – бійцям 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України.

З вітальним словом до молоді та Героїв звернувся головний спеціаліст департаменту освіти інауки Львівської ОДА Юрій Савчин, а Державний Стяг України урочисто прийняв командир 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Володимир Шворак.

Почесну місію передачі «Прапора подяки та пошани» взяли на себе члени робочої ради Львівського обласного учнівського парламенту, а також активісти учнівського самоврядування м. Стрия, Сокальського регіонального учнівського парламенту, Пустомитівського та Яворівського районних учнівських парламентів, а також учнівського парламенту Галицького району м. Львова.

З музичним перфомансом «Україна жива» виступив танцювальний колектив «Мрія». А на завершення культурно-масового заходу було складено домовленість про спільне вшанування та святкування 23 серпня 2016 року Дня Державного Прапора України.

Довідково:

На початку квітня 2016 року активна молодь Львівщини, за підтримки департаменту освіти і науки Львівської ОДА, започаткувала нову традицію та створила символ пошани та подяки Героям нового часу. Так протягом трьох місяців «Прапор нашої пошани та подяки» здійснював подорож Львівщиною.

Цей мікропроект спрямований не лише на сприяння патріотичного виховання та розвитку громадсько-активної особистості, здатної до самотворення та розбудови національно-культурних традицій Батьківщини, а, в першу чергу, на вшанування справжніх Героїв України, що життям оберігають наш спокій.

Внаслідок реалізації мікропроекту було створено прапор, який є символом подяки Героям України за свій вклад у відновлення та збереження суверенітету нашої держави.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові біля школи № 92 встановили ялинку з посланнями учнів Героям АТО (фото) У Львові біля школи № 92 встановили ялинку з посланнями учнів Героям АТО (фото) Опубліковано: П`ятниця, 06 січня 2017 У Львові на подвір’ї середньої загальноосвітньої школи № 92 встановили ялинку з посиланнями учнівських парламентів області Героям АТО. Про це повідомляє прес-служба ЛМР. Як зазначається, 31 грудня 2016 року, напередодні нового 2017 року, в Храмі св. Василія Великого (Львів-Рясне-1) священики разом...

Переглядів: 1271 Коментарів: 0

Учнівське та студенське самоврядування

Зустріч з військовослужбовцями в НРЦ  «Левеня» Зустріч з військовослужбовцями в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Неділя, 08 грудня 2019 Чи вміють наші дошкільнята зустрічати гостей? Так, і зустріч з військовослужбовцями це підтвердила. 6 грудня 2019 року до Дня Збройних Сил України найменші ,"левенята" підготували малюнки, аплікації,  листівки і навіть сконструювали 3-х поверхову казарму. Зустріч з військовими у ІІ відділенні проходила...

Переглядів: 910 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook