Період публікації:

від

до

Категорія:

У День Гідності та Свободи у ЛНУ ім. І. Франка презентували інсталяцію

 

min
max

Студентка ІV курсу кафедри дизайну та інтер’єру Львівської національної академії мистецтв Дар’я Вострес створила інсталяцію, яку 21 листопада презентували у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Виставка приурочена до Дня Гідності та Свободи та є символічним нагадуванням про події 2013 року, про прагнення та надії українського суспільства на європейське майбутнє нашої держави.

Перша презентація виставки відбулась у Львівському університеті не випадково, адже саме студенти ЛНУ ім. Івана Франка були одними з перших, хто вийшов на Майдан у Львові, аби обстояти євроінтеграційні прагнення українців.

Лейтмотивом виставки стали слова Левка Лук’яненка «Координація зусиль кожного проти московського агресора». Банери, які входять до складу експозиції, під назвами «Будівельники України готові звести «Велику Українську Стіну» і «Мільйони рук з бруківкою сильніші від однієї руки диктатора на ядерній кнопці» містять дописи й автографи відомих людей, а також представників різних національностей.

Третій банер – лише в проекті й буде присвячений об’єднанню зусиль освітян. Право першого підпису організатори виставки надали Львівському національному університету імені Івана Франка.

«Закликаємо все свідоме українство взяти діяльну участь у державотворенні – гідно і чесно!» – йдеться у зверненні університетської спільноти.

Також запрошують всіх зацікавлених оглянути виставку! Експозиція триматиме до 28 листопада. Надалі інсталяцію експонуватимуть і в інших вишах Львова.

За інформацією прес-центру ЛНУ ім. І. Франка

Немає коментарів

Схожі статті:

   Виховна година на тему "21 листопада - День Гідності і Свободи України" Виховна година на тему "21 листопада - День Гідності і Свободи України" Опубліковано: Середа, 28 листопада 2018 До Дня Гідності та Свободи України, який щорічно почав відзначатись в Україні 21 листопада, згідно Указу Президента України Петра Олексійовича Порошенка від 13. 11. 2014 року, у Бережницькій  школі у цей День була проведена виховна година на тему "21 листопада - День Гідності і Свободи України". На сердечках...

Переглядів: 495 Коментарів: 0

Відділи освіти

День Гідності та Свободи в Олеській школі День Гідності та Свободи в Олеській школі Опубліковано: Вівторок, 27 листопада 2018 21 листопада, в річницю початку Євромайдану, вся Україна відзначає День Гідності та Свободи. В Олеській ЗОШ І-ІІІ ступенів провели загальношкільну лінійку «Будемо боротися – буде Україна», приурочену цій події. Учні 10 класу розповіли про героїв, які віддали свободу і життя за мирне майбутнє українського...

Переглядів: 409 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook