Період публікації:

від

до

Категорія:

У Жидачівському районі іменем загиблого бійця АТО назвуть школу, в якій він учився

 

min
max

У Жидачівській райдержадміністрації обговорили питання щодо забезпечення належного соціально-правового захисту родини загиблого 19 грудня 2016 року на Світлодарській дузі бійця батальйону «Київська Русь» Володимира Андрешківа.

Про це у середу, 11 січня, повідомив власкор IA ZIK з посиланням на відділ інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю РДА.

Мова, зокрема, йшла про вирішення питань забезпечення соціальних виплат дітям полеглого воїна-захисника України, додаткового вивчення питань щодо надання пільг та субсидій матері та членам сім’ї, які проживають в с. Бортники.

Розглядали й ініційовану громадою с. Бортники та представниками громадськості району пропозицію щодо присвоєння школі в с. Бортники імені Володимира Андрешківа. Доручено в.о. начальника відділу освіти РДА Юрію Гурському спільно із керівництвом Ходорівської об’єднаної територіальної громади узгодити юридично-правову процедуру вирішення цього питання.

На нараді в райдержадміністрації також порушувалось питання щодо присвоєння школі в с. Дем’янка-Лісна імені полеглого в червні 2016 року в районі Авдіївки бійця АТО Ярослава Цапа. Наголошено на важливості пам’ятати про те, що всі вони віддали своє життя за кожного з нас, за збереження й гідне майбутнє України, та не забувати про підтримку рідних загиблих Героїв.

Нагадаємо, що в Жидачівському районі вже присвоєно ім’я Героя Небесної Сотні Романа Точина школі № 3 м. Ходорова. На підставі відповідного рішення сесії Жидачівської районної ради Монастирецькій школі у 2015 році присвоїли ім’я загиблого в серпні 2014 року бійця АТО Володимира Поповича. На честь загиблих героїв Романа Точина, Володимира Поповича, Мар’яна Козака, Ярослава Цапа на фасадах шкіл, де вони навчалися, встановлено меморіальні таблиці. 17 липня 2016 року на могилі Героя України Романа Точина освятили та урочисто відкрили надгробний пам’ятник.

Джерело: IA ZIK

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Зустріч з військовослужбовцями в НРЦ  «Левеня» Зустріч з військовослужбовцями в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Неділя, 08 грудня 2019 Чи вміють наші дошкільнята зустрічати гостей? Так, і зустріч з військовослужбовцями це підтвердила. 6 грудня 2019 року до Дня Збройних Сил України найменші ,"левенята" підготували малюнки, аплікації,  листівки і навіть сконструювали 3-х поверхову казарму. Зустріч з військовими у ІІ відділенні проходила...

Переглядів: 914 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Схиляємо голову перед кожним солдатом Схиляємо голову перед кожним солдатом Опубліковано: Четвер, 10 жовтня 2019 Група дівчат разом із своїм вчителем музичного мистецтва Заєць О.І. відвідали у м. Дніпрі музей під відкритим небом «Зона АТО». Вражаючі експонати, залишки від бойової техніки, снаряди, вказівники і багато іншого не могли не зворушити побаченим. Поблизу музею розташована лікарня ім. Мечникова , де привозять...

Переглядів: 465 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook