Період публікації:

від

до

Категорія:

Дитячий форум

Опубліковано: Понеділок, 18 квітня 2016 

min
max

12 травня, менш як через місяць, у Львові розпочнеться Дитячий форум – одна з найбільших подій для розвитку та радості дітей і батьків в Україні. Упродовж чотирьох днів, з 12 до 15 травня у Львівському палаці мистецтв відбуватимуться найрізноманітніші заходи: читання, конкурси, квести, ігри, майстер-класи, наукові досліди, спортивні розваги, інтерактивні уроки з фізики, астрофізики, біології, екології, мови, літератури, події для батьків, а також будуть представлені книжкові новинки для дітей від українських видавців.

Про це повідомляє офіційний сайт Форуму видавців.

На Дитячий форум завітає 30 відомих письменників та ілюстраторів. Вони спілкуватимуться із відвідувачами на зустрічах, автограф-сесіях і творчих майстернях.

Для дітей різних вікових категорій покажуть видовищні наукові експерименти та проведуть майстер-класи, інтерактивні лабораторні практикуми, стендові покази. Усі ці заходи спрямовані на зацікавлення дітей у науковій діяльності, винахідництві та технічній творчості незалежно від віку. Також на малечу чекають тренінги з програмування, комп’ютерного дизайну, робототехніки, 3D-друку і моделювання, 100 найрізноманітніших майстер-класів – з акторської майстерності, малювання, витинання, кулінарії, музики та співу, фотографії, танців, телевізійної журналістики для дітей, ілюстрації, пісочної анімації та інсталяції, малювання по воді.

Організатори запланували і музейно-видавничий квест. Це пізнавальна гра, у якій беруть участь музеї та дитячі видавництва. Вони в ігровий спосіб презентують свою діяльність. Квест відбудеться у приміщенні Львівського палацу мистецтв.

А під час книжково-бібліотечного квесту діти дізнаються про історію створення книги, інновації у видавничій справі, які з’являлись на певних етапах і в певні епохи. Всі учасники у результаті отримають свою власну книгу.

Також заплановано ряд заходів для дошкільнят з центрами дошкільного розвитку.

Крім того, під час Дитячого форуму діятиме Освітній майданчик, де відбуватимуться дискусії спеціалістів про освітню реформу, розвиток різних форм навчання.

У межах Дитячого форуму відбудеться і заключний етап Конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2016». Переможці обласних етапів зі 19 областей України, міст Львова та Києва і переможці конкурсу з усіх міст та районів Львівської області (разом 100 дітей і 50 супроводжуючих бібліотекарів) візьмуть участь у літературних заходах, майстер-класах з різних видів творчості та мистецтва, які проводять художники, письменники, актори та інші митці, зустрінуться з відомими українськими дитячими письменниками, відвідають бібліотеки, книгарні та видавництва.

«Дитячий форум – це окрема країна, яка має своїх ворогів: лінь, нудьгу, одноманітність. Країні постійно загрожує Морок, її потрібно рятувати і відбудовувати. Зробити це під силу Героям та Супергероям, які володіють суперсилами. Учасниками гри «Країна героїв» можуть стати діти від 6 до 13 років. За участь у кожному із заходів вони отримують відповідні відзначки і залишають кольорові наліпки на карті Країни. Кольорова карта країни – це перемога – спільна й особиста. Країна врятована, а кожен із її рятівників стає сильнішим, кращим, завзятішим», – повідомили організатори.

Джерело: IA ZIK

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові відбудеться Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» У Львові відбудеться Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» Опубліковано: Середа, 15 травня 2019 17-19 травня у Львівському Палаці мистецтв відбудеться Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» – одна з найбільших подій в Україні для розвитку та радості дітей і батьків. Співорганізатори: Український інститут книги, Львівська обласна рада, Львівська обласна державна адміністрація,...

Переглядів: 425 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

17-19 травня відбудеться Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» 17-19 травня відбудеться Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» Опубліковано: Четвер, 14 березня 2019 Дитячий форум – це 3 дні читання, конкурсів, квестів, ігор, майстер-класів, наукових дослідів, спортивних розваг, подій для батьків та освітян, а також книжкові новинки від українських видавців. Цього року Дитячий форум відбудеться у форматі великої гри «Супергерої рятують планету». Основна місія...

Переглядів: 410 Коментарів: 0

Виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook