Період публікації:

від

до

Категорія:

Вечір зустрічі

Опубліковано: П`ятниця, 03 березня 2017 

min
max

Свято зустрічі поколінь у Липницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Традиційним у школі є свято зустрічі випускників.

Днями  в актовому залі школи зібрались випуски 1957, 1962, 1967, 1972, 1977, 1982, 1987, 1992, 2002, 2007, 2012 років. Завітали до школи і ще зовсім молоді хлопці й дівчата, і сивочолі статечні чоловіки й жіночки. Усіх об’єднала єдина мета: побувати у стінах рідної альма-матері, зустрітись з учителями, згадати юність, поділитись життєвим досвідом.

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся директор школи Сухович Ярослав Романович, а сьогоднішні учні дарували гостям пісні, танці, щирі посмішки.

Про сучасну школу, її традиції та свята, здобутки та труднощі, учнівський та педагогічний колектив присутні довідалися із запропонованого фільму: “Наше шкільне життя”. З щемом у серці переглядали випускники і світлини із свого шкільного життя.

Долінський Мирон Федорович і Жигайло Володимир Васильович (випускники 1967 року) розповідали присутнім, як збирали свій випуск на зустріч, з якою радістю зустрічалися з однокласниками, яких не бачили 40 років; Каліка (Підкуймуха) Оксана Степанівна (випускниця 1987 року) дякувала вчителям за науку, за життєві настанови, які потрібні на такій нелегкій життєвій стежині; Підлипна Оксана і Жигайло Юрій (випускники 2012 року) згадували своє дитинство, з радістю розповідали, як навчання у школі допомогло поступити у вузи.

Прийшли на свято і ветерани педагогічної ниви: Куц Катерина Григорівна і Мудрик Віра Яківна. Катерина Григорівна зізналась колишнім своїм учням, що вчительська доля в комуністичній системі була нелегкою, та, якби довелось обирати професію сьогодні, іншої вона б не вибрала.

Віра Яківна розповіла про своє життя на пенсії, заробітки в Італії. Вона наголосила, що

Немає коментарів

Схожі статті:

Гавайська вечірка до дня вчителя у Жовківській ЗОШ № 2 Гавайська вечірка до дня вчителя у Жовківській ЗОШ № 2 Опубліковано: Четвер, 05 жовтня 2017 Коли мова заходить про Гавайські острови, перед очима одразу спливають прекрасні пейзажі. Барвисті заходи сонця, безкрайні простори Тихого океану, пляжі з білосніжним піском, пальмові гаї і гори вкриті зеленню і квітами. Гавайські острови – це не тільки багато моря, піску і зелені, але і багато сонця...

Переглядів: 292 Коментарів: 0

Відділи освіти

День Туризму День Туризму Опубліковано: Четвер, 05 жовтня 2017 Міжнародний день туризму – дивовижне свято, яке закликає людей з усього світу поїхати відпочивати тільки своєю назвою. Таке торжество з'явилося досить давно, тому не дивно, що у нього з'явилася досить велика історія і чимало традицій.      Традиція святкування з'явилося ще в 1979 році, коли Генеральна...

Переглядів: 280 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook