Період публікації:

від

до

Категорія:

Показ моделей «Золотий наперсток-2016

Опубліковано: Середа, 20 квітня 2016 

min
max

19 квітня в актовій залі Міжрегіонального центру ПТО художнього моделювання та дизайну відбувся показ моделей весняно-літніх колекцій жіночого та чоловічого одягу «Золотий наперсток». У заході взяли участь: Міжрегіональний центр ПТО художнього моделювання та дизайну, Львівське ВПУ технологій та  сервісу та Львівське ВПУ побутового обслуговування. Учасники показу продемонстрували колекції у стилях: етно, класика, авангард, романтичний та вечірній.

Усі навчальні заклади, які брали участь у показі, нагородженні грамотами та подарунками. Більшість колекцій одягу відібрані на традиційне свято ПТО «Великодні дзвони-2016». Висловлюємо щиру подяку адміністрації Міжрегіонального центру ПТО художнього моделювання та дизайну за сприяння у проведенні заходу.Одяг в етностилі перетворює повсякденне життя на зручне і комфортне. Учасники представили колекції під назвами: «Розмай», «Квітка-душа», «Посиденьки» та «Фантазії на тему льону». В основному майбутні дизайнери використовували  натуральні тканини такі як бавовна, льон, мішковина та оздоблювали свої вироби декоративними шнурами, кавовими зернами.

Класика – ознака стриманості та елегантності. У всі часи класичний стиль залишається універсальним. Колекція одягу Львівського ВПУ технологій та сервісу «Бескиди» вирізнялася різнобарвною кольоровою геометрією, що підкреслювала стильність моделей. Сучасні модні акценти були використані як в куртках-жакетах, так і в брюках, а наявність головних уборів зробили образи довершеними.

Молодіжна колекція одягу «Весела геометрія» Львівського ВПУ побутового обслуговування демонструвала авангардний стиль одягу, котрий відрізнявся незвичними формами, яскравими тканинами, новизною, екстравагантністю і сміливістю самих моделей.

Вирізнялися вишуканістю, елегантністю та яскравими барвами веселки вечірня колекція одягу МЦПТОХМД «Жадор». Також глядачам свята для огляду запропонований відеоматеріал колекції дитячого одягу в етностилі «Молвінець», що була представлена на всеукраїнському конкурсі «Не легкий прорив легкої промисловості України» в м. Києві.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Показ моделей «Золотий наперсток – 2017» (фото) Показ моделей «Золотий наперсток – 2017» (фото) Опубліковано: Четвер, 06 квітня 2017 4 квітня в актовій залі Львівського ВПУ побутового обслуговування відбувся показ моделей весняно-літніх колекцій жіночого та чоловічого одягу «Золотий наперсток». У заході взяли участь: Міжрегіональний центр ПТО художнього моделювання та дизайну, Львівське ВПУ технологій та сервісу та Львівське ВПУ...

Переглядів: 591 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Вітаємо випускників професійно-технічних навчальних закладів із високими результатами під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році (фото) Вітаємо випускників професійно-технічних навчальних закладів із високими результатами під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році (фото) Опубліковано: Четвер, 23 Червня 2016 Вітаємо випускників професійно-технічних навчальних закладів, які продемонстрували високий рівень підготовки та здали ЗНО на відмінно. Це: Віхрак Марта, учениця Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання та дизайну, яка отримала 198 балів із української мови та літератури...

Переглядів: 3786 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook