Період публікації:

від

до

Категорія:

Показ моделей «Золотий наперсток – 2017» (фото)

Опубліковано: Четвер, 06 квітня 2017 

min
max

4 квітня в актовій залі Львівського ВПУ побутового обслуговування відбувся показ моделей весняно-літніх колекцій жіночого та чоловічого одягу «Золотий наперсток».

У заході взяли участь: Міжрегіональний центр ПТО художнього моделювання та дизайну, Львівське ВПУ технологій та сервісу та Львівське ВПУ побутового обслуговування.

Привітала глядачів та учасників свята директор ЛВПУПО Максимів Леся Михайлівна, побажала гарного перегляду та позитивних вражень.

Учасники показу продемонстрували колекції у стилях: етно, класика, вечірній та авангард.

Етно-стиль – це ковток свіжого повітря, що рятує сучасну моду від зайвого блиску. Юні дизайнери втілили в життя традиції різних націй, їх прихильність до тих чи інших кольорів та фарб. Саме такі яскраві та незвичні вбрання характерні для колекцій під назвами «Княжна» та «Подих сходу». В основному для пошиття моделей використані такі тканини як бавовна, льон, оксамит, атлас та ін.

Класика – ознака стриманості та елегантності. У всі часи класичний стиль залишається універсальним. Колекція одягу Міжрегіонального центру ПТО художнього моделювання та дизайну «Резонанс» вирізнялася стриманістю в кольорах, що підкреслювала стильність моделей. Сучасні модні акценти були використані як в блузах, так і в брюках, а наявність окремих елементів з тканини в клітку зробили образи довершеними. А молодіжна колекція одягу «Подих вітру» Львівського ВПУ технологій та сервісу демонструвала сукні, котрі привертали увагу яскравими барвами веселки, новизною та витонченістю самих моделей.

Вирізнялася вишуканістю, елегантністю, чудовим кроєм та яскравими тканинами вечірня колекція розкішних суконь ЛВПУПО «Королева», де відчуття краси зростало за рахунок прикрас і взуття на високих підборах.

А колекції одягу Міжрегіонального центру ПТО художнього моделювання та дизайну «Кураж» та Львівського ВПУ побутового обслуговування «Ретро Гламур» відтворили авангардний стиль – це екстравагантність і екзотичність, новизна і яскравість, поєднання різних стилів. У ньому немає строгих вимог і обмежень.

Також журі переглянуло відеоматеріали Золочівського ПЛ та Нижанковицького ПЛ з творчими досягненнями навчальних закладів у кравецькій справі.

Всі навчальні заклади, які взяли участь у показі, нагородженні грамотами та подарунками. Кращі колекції одягу відібрані на традиційне свято ПТО «Великодні дзвони – 2017».

Немає коментарів

Схожі статті:

Показ моделей «Золотий наперсток – 2018» (фото) Показ моделей «Золотий наперсток – 2018» (фото) Опубліковано: Вівторок, 03 квітня 2018 27 березня працівниками Львівського державного Будинку техніки в актовій залі Львівського ВПУ технологій та сервісу проведено показ моделей весняно-літніх колекцій жіночого та чоловічого одягу «Золотий наперсток». У заході взяли участь: Міжрегіональний центр ПТО художнього моделювання та дизайну,...

Переглядів: 485 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Відбувся IX чемпіонат з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» серед педпрацівників професійної освіти (фото) Відбувся IX чемпіонат з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» серед педпрацівників професійної освіти (фото) Опубліковано: П`ятниця, 16 Червня 2017 15 червня Львівським державним Будинком техніки на базі Львівського вищого професійного художнього училища проведено інтелектуальні змагання з гри «Що? Де? Коли?» серед педагогічних працівників профтехосвіти. У змаганнях взяли участь 14 команд навчальних закладів міста Львова та області. Інтелектуальні...

Переглядів: 1136 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook