Період публікації:

від

до

Категорія:

На Городоччині відкрили оновлений НВК (фото)

Опубліковано: Середа, 29 Червня 2016 

min
max

Після піврічної реконструкції у неділю, 26 червня, було урочисто відкрито навчально-виховний комплекс у с. Добряни Городоцького району.

На свято завітали: єпископ-помічник Київської архієпархії УГКЦ Йосиф Мілян, депутат Верховної Ради України Я. Дубневич, голова Городоцької РДА В. Ременяк, голова районної ради В. Більовський, депутати обласної ради В. Саган та К. Кеньо, помічник народного депутата В. Лещинський, голова Добрянської сільської ради Я. Пронько, керівник відділу освіти Городоцької РДА І. Яскевич.

Гостей привітно зустріли хлібом-сіллю учні навчального закладу. На святі лунали пісні, слова подяки, адресовані людям, які долучились до відкриття дошкільного відділення.

Група обладнана всім необхідним. Це сучасні меблі, м’який інвентар, іграшки, методичне забезпечення.

Гарний результат отримали завдяки співпраці влади, управління освіти, районної адміністрації, народного депутата Я. Дубневича, колективу Добрянського НВК, батьків.

Сучасна дошкільна освіта Городоччини перебуває в постійному розвитку та оновленні. Щорічно в районі збільшується кількість дітей, охоплених дошкільною освітою, завдяки відкриттю дошкільних закладів.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Відкрито навчально-виховний комплекс у с. Добряни (фото) Відкрито навчально-виховний комплекс у с. Добряни (фото) Опубліковано: П`ятниця, 01 липня 2016 26 червня на Городоччині відкрився ще один навчально-виховний комплекс у с. Добряни шляхом реорганізації Добрянської школи. Відтак для дошкільників створено 20 місць. Дошкільна група обладнана всім необхідним. Це сучасні меблі, м’який інвентар, іграшки, методичне забезпечення. Створено сучасне розвивальне...

Переглядів: 3269 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Цьогоріч у Великому Любіні відкриють новий садок на 150 місць Цьогоріч у Великому Любіні відкриють новий садок на 150 місць Опубліковано: Понеділок, 06 квітня 2020 Одним із базових принципів Нової української школи є безперервність освіти. Це означає, що освітній процес починається від народження і триває пожиттєво. Водночас, держава визнає, що базовими етапами фізичного, психічного та соціального становлення особистості дитини є вік немовляти (до року), ранній...

Переглядів: 4229 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook