Період публікації:

від

до

Категорія:

Репутацію футболістів ЛУФК врятував Данило Сікан

Опубліковано: П`ятниця, 26 травня 2017 

min
max

1 перемога, 1 нічия і 2 поразки – такий підсумок зустрічей футбольних команд Львівського училища фізичної культури з ДЮФШ «Карпати» 20 травня 2017р. у рамках 17 туру групового етапу чемпіонату України серед юнаків.

В усіх чотирьох матчах вирішувалася доля першого місця у четвертій (західній) групі, яке дає можливість прямого виходу у фінальну частину змагань.

Команди 11 і 9 класів свої ігри проводили в гостях на верхніх полях стадіону «Україна».

Старшокласникам, щоб продовжувати боротьбу за перше місце у групі, свою гру треба було обов′язково вигравати. Це зіграло хлопцям погану службу і початок зустрічі вони провалили. Вже на шостій хвилині господарі відкрили рахунок. Далі гра проходила у рівній боротьбі з перемінним успіхом. Наприкінці першого тайму чудову нагоду зрівняти рахунок мав Петро Харжевський, але з близької відстані влучив у штангу.

Після перерви ініціативу перехопила команда училища. Хлопці діяли активно і намагались зробити все, щоб вирівняти становище. Однак, «Карпати» зіграли дисципліновано і залишили свої ворота у недоторканості. Отож, поразка 0:1 і третє місце у групі. Тепер команді 11 класу місце у фіналі треба виборювати у двох стикових іграх з луцькою «Волинню».

Вигравати свій матч треба було і дев’ятикласникам, адже після 16 туру вони поступалися своїм візаві двома очками. І тут гра гозгорталася за подібним сценарієм. Надмірне хвилювання хлопців провело до того, що вже на 8хв вони поступалися 0:1.

А далі гра проходила з перемінним успіхом з невеликою перевагою «Карпат», які були зібранішими і націленішими на перемогу. Це і привело до ще двох голів у наші ворота. Поразка 0:3, ІІ місце у групі і очікування на зустріч з тою ж луцькою «Волинню» у стикових іграх.

Репутацію футболістів ЛУФК врятував Данило Сікан (на фото). Саме його два голи принесли перемогу 2:0 команді 10 класу. Тепер хлопці спокійно можуть готуватися до фіналу, адже їхня перевага над «Карпатами» сягнула 4х очок.

Наймолодші футболісти училища – команда 8 класу – свій матч заграли внічию 0:0 і продовжують зберігати лідерство. Але в останньому турі їм треба обов’язково перемагати, адже у «Карпат» стільки ж очок – 45.

 Турнірне становище команд (чільні п’ятірки) після 17 туру:

U-14 (8 кл.):

1. «УФК-Карпати»

45 очок

2.  ДЮФШ «Карпати» Львів

45

3. «Скала» Моршин

37

4. ФК «Львів»

26

5. «Буковина» Чернівці

24

U-15 (9 кл.):

1. ДЮФШ «Карпати»

45

2. «УФК-Карпати»

40

3. «Скала»

34

4. СДЮШОР Ужгород

27

5. «Прикарпаття» Івано-Франківськ

25

U-16 (10 кл.):

1. «УФК-Карпати»

47

2. ДЮФШ «Карпати»

43

3. «Буковина»

32

4. «Скала»

27

5. BRW-BIK Володимир-Волинський

25

U-17 (11 кл.):

1. ДЮФШ «Карпати»

43

2. «Скала»

36

3. «УФК-Карпати»

35

4. BRW-BIK

27

5. «Буковина»

26

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Опубліковано: П`ятниця, 03 квітня 2020 Відразу четверо вихованок Львівського коледжу спорту (кол.училище фізичної культури) увійшли у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби у своїх вагових категоріях. У вазі до 50кг ІІІ місце посідає Оксана Лівач (вип.2014р.). В активі Оксани 50 залікових очків, які вона виборола на світовому рейтинговому...

Переглядів: 4817 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 9 березня 2020 року в день народження Великого Кобзаря українського народу з ініціативи штабу Всеукраїнського об’єднання добровольців й за підтримки відділення НОК України у Львівській області, журналу «РІА-Україна» та інших співорганізаторів у Львівському палаці мистецтв відбувся Шевченківський творчий...

Переглядів: 2135 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook