Період публікації:

від

до

Категорія:

Освітян запрошують до участі в Міжнародній науково-практичній конференції «Обдаровані діти – інтелектуальний потенціал держави»

Опубліковано: Вівторок, 30 травня 2017 

min
max

Впродовж 3-10 липня у м. Чорноморську Одеської області відбудеться ІХ Міжнародна науково-практична конференція «Обдаровані діти – інтелектуальний потенціал держави».

Організаторами виступають Інститут обдарованої дитини НАПН України спільно з Національним центром «Мала академія наук України».

Мета конференції: визначення наукових основ та практичних способів розв'язання питань розпізнання, розвитку, супроводу та підтримки обдарованості у дітей і молоді, у тому числі формування в них успішних життєвих стратегій у сучасному соціумі: обмін досвідом у практичній роботі з обдарованими дітьми та молоддю.

Напрями роботи конференції:

  • сучасні наукові концепції і підходи до вивчення обдарованості особистості;
  • діагностика, проектування і прогнозування розвитку обдарованості особистості;
  • інноваційні проекти, програми, технології, методики розвитку і освіти обдарованих дітей і молоді;
  • технології розвитку здібностей та обдарованості дошкільників;
  • підготовка фахівців для роботи з обдарованими дітьми та молоддю;
  • виховання обдарованих дітей, стратегії сімейного виховання, взаємодії сім'ї та педагога, як фактор розвитку успішної особистості;
  • розвиток інтелектуальних здібностей у дітей з обмеженнями життєдіяльності.

В програмі конференції – проведення майстер-класів, тренінгів, діалогів з проблематики конференції, тематичні дискусії за участю провідних науковців Інституту обдарованої дитини.

До участі у конференції запрошуються: керівники і представники обласних та районних управлінь освіти, інститутів післядипломної освіти, науковці, викладачі ВНЗ, адміністрація навчальних закладів, учителі, класні керівники, психологи, соціальні педагоги, керівники гуртків загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів як державної, так і не державної форми власності, працівники дошкільних навчальних закладів та центрів раннього розвитку дитини, студенти вищих навчальних закладів, представники бізнес-структур, усі зацікавлені особи.

З більш детальною інформацією про захід можна ознайомитися на сайті Інституту обдарованої дитини: http://www.iod.gov.ua.

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Опубліковано: П`ятниця, 07 Червня 2019 Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася Шістнадцята науково-практична конференція студентів закладів вищої освіти Укркоопспілки на тему: «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства». Організатор заходу – Навчально-методичний центр «Укоопосвіта»...

Переглядів: 1033 Коментарів: 0

Вища освіта

XXVIII звітна науково-практична конференція дрогобицьких ліцеїстів XXVIII звітна науково-практична конференція дрогобицьких ліцеїстів Опубліковано: Понеділок, 22 квітня 2019 18 квітня 2019 року відбулася XXVIII звітна науково-практична конференція ліцеїстів. Пленарне засідання конференції проходило у Львівському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Ю.Дрогобича. З вітальним словом до учасників конференції звернулися присутні на ній міський голова Дрогобича...

Переглядів: 380 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook