Період публікації:

від

до

Категорія:

День захисту дітей у Новокалинівській ОТГ

Опубліковано: Четвер, 01 Червня 2017 

min
max

1 червня 2017р. у м.Новий Калинів, працівники міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділом освіти, молоді та спорту та відділом культури Новокалинівської міської ради за сприянням міського голови Юзвяка Б.О.  та командира 12-ї окремої вертолітної авіації Северилова В.О. традиційно організували та провели для дітей громади дитяче свято, присвячене міжнародному Дню захисту дітей.

Учасників дійства привітали о. Ярослав настоятель храму святого рівноапостольного князя Володимира та о. Михайло настоятель храму Архистратига Михаїла, міський голова Новокалинівської міської ради Юзвяк Б.О., представник військової частини майор Добросинець Р.С.,  начальник відділу освіти, молоді та спорту Ковталюк А.В., директор Новокалинівського НВК Янушевич О.М., бажали  добра, злагоди та миру, щоб діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками та захисниками  своєї країни.

Участь у заході взяли 300 учасників. Щойно розпочався конкурс малюнку на асфальті  «З Україною в серці», юні художники швидко зайняли по клітинці на подвір’ї Новокалинівського НВК та в яскравих малюнках відтворювали своє бачення того, яким має бути щасливе дитинство в нашій державі.

Найсмачнішою частиною свята стало пригощання святковою польовою кашею, яку приготували військові кухарі.

А в той час роботи дітей проникливо оцінювало журі, які обирали переможців у трьох вікових категоріях. В нагороду за свої старання переможці та всі учасники були нагороджені подарунками. Наприкінці для дітлахів відбулася дитяча дискотека.

Свято було сповнене яскравими фарбами, посмішками, танцями та  хорошим настроєм усіх присутніх. Все, що робиться, – робиться заради дітей. Адже діти – це наше майбутнє.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Жовкві масштабно відзначили Міжнародний день захисту дітей (фото) У Жовкві масштабно відзначили Міжнародний день захисту дітей (фото) Опубліковано: Понеділок, 11 Червня 2018 Яким було святкування Міжнародного дня захисту дітей в Жовкві? Надзвичайним! Сонячним! Радісним! Пізнавальним! Неочікуваним! Дзвінким! Музичним! Дружелюбним!.. Ну що говорити! Це ж ТВОРЧІСТЬ БЕЗ МЕЖ!!! Всі старалися, щоб для дітей було організовано багато цікавих атракцій, нагород, пригощань та відкриттів. Уже...

Переглядів: 446 Коментарів: 0

Відділи освіти

День пам’яті Героїв Крут День пам’яті Героїв Крут Опубліковано: Вівторок, 27 лютого 2018 Любіть Україну, як вірні сини, Віддати життя їй готові, Як нові сини, що життявіддали Під Крутами всі, як герої. 29 січня 2018 року у Корналовицькому НВК презентовано відеоперегляди "Герої Крут - для нащадків взірець" (класним керівником 9 класу Турлай І.П.), "Нам незабути славу Крутів "(вчитель...

Переглядів: 424 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook