Період публікації:

від

до

Категорія:

Нарада керівників ЗНЗ, ДНЗ, ПНЗ

Опубліковано: Четвер, 08 Червня 2017 

min
max

8 червня 2017 року відбулася нарада керівників ЗНЗ, ДНЗ, ПНЗ відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Львівської області (Начальник Чернега В.Г.).

Розглядалися такі питання:

  • про роботу пришкільних таборів відпочинку;
  • про створення дитячих громадських об’єднань;
  • про курсову перепідготовку педагогічних працівників;
  • про підсумки проведення фестивалю-огляду дитячих та юнацьких колективів (гуртків), присвяченого Дню захисту дітей;
  • про виставку дитячих малюнків «Ми діти твої, Україно!»
  • про створення учнівського лісництва;
  • про реалізацію Програми правової освіти учнів загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів на 2017-2018рр.;
  • про організацію святкування Дня міста.

Підводячи підсумки наради, В.Чернега процитувала актуальні вислови Блаженного Любомира Гузара

  • Господь створив нас вільними. Ніхто так не шаную нашої особи, як Бог. Але ми не маємо відваги бути вільними. Бо бути вільним – це означає бути відповідальним. Ми говоримо про свободу, тішимося свободою,  бажаємо свободи, підкреслюємо своє бажання свободи, але насправді боїмося її.
  • Єдність – це теж є дар Божий. Та здається мені, що всі бажають його прийняти на власних умовах. Ніхто не хоче мінятися, кажуть – нехай цілий світ зміниться, але не примушуйте мінятися мене.
  • Культурною ми називаємо особу, яка вміє з повагою ставитися до інших людей. Культура такої людини полягає не в її вмінні творити гарні речі, а в якості її стосунків з іншими людьми.
  • Еліта – це не просто ті люди, які вміють побачити проблему і знайти швидко рішення. Це люди, які вміють дивитися далеко вперед. Треба дивитися далі, значно далі вперед, щоб розуміти наслідки власних рішень. Той, хто дивиться далеко, насамперед зберігає головне – людську гідність. 

Немає коментарів

Схожі статті:

Вшанування Дня народження Тараса Григоровича Шевченка в закладах дошкільної освіти міста Борислава Вшанування Дня народження Тараса Григоровича Шевченка в закладах дошкільної освіти міста Борислава Опубліковано: Четвер, 14 березня 2019 Березневими днями в усіх закладах дошкільної освіти урочисто відзначили 205-річницю від дня народження геніального поета Тараса Григоровича Шевченка. З великою любов’ю і теплотою вшанували Великого Кобзаря в бориславському ДНЗ №6 (зав.Н.Мінів) та ДНЗ №20 (зав.Н.Іванишин). Відбулися святкові ранки з участю...

Переглядів: 440 Коментарів: 0

Відділи освіти

У дитсадках області створять майже 2 тисячі 300 додаткових місць У дитсадках області створять майже 2 тисячі 300 додаткових місць Опубліковано: Вівторок, 30 жовтня 2018 Про це 29 жовтня під час апаратної наради повідомила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій. Відтак, на території Львівської області планують створити ще 723 додаткових місця у дошкільних навчальних закладах до кінця року. «У минулому році ми створили 2 тисячі 916...

Переглядів: 517 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook