Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень правових знань

Опубліковано: П`ятниця, 19 травня 2017 

min
max

Кожен тематичний тиждень у школі – це можливість почути щось нове і цікаве із будь-якого шкільного предмету чи сфери життя.
У нашій школі проходив ТИЖДЕНЬ ПРАВОВИХ ЗНАНЬ, під час якого відбувалися анкетування учнів, бесіди, перегляди відеофільмів на правову тематику.
Тиждень правових знань розпочався із анкетування для учнів 7-11 класів, яке протягом двох днів проводили практичний психолог Замолінська Н.Р. Тематика анкетування – «Молодь та протиправна поведінка».
Конференцію для учнів 10-11 класів «Кримінальна відповідальність та кримінальне покарання. Особливості кримінальної відповідальності для неповнолітніх» організувала Стрехалюк М.І., вчитель правознавства та історії.
Класні керівники провели виховні години на тему: «Якими є права та обов’язки учнів, вчителів та батьків у навчальному процесі».

Немає коментарів

Схожі статті:

Лілія Гриневич: Розпочалося ЗНО, обов’язкове для вступу на магістратуру з «Права», – 15 серпня абітурієнти отримають результати Лілія Гриневич: Розпочалося ЗНО, обов’язкове для вступу на магістратуру з «Права», – 15 серпня абітурієнти отримають результати Опубліковано: Четвер, 03 серпня 2017 ЗНО для вступу на магістратуру з «Права» – дієвий запобіжник проти корупції та можливість перевірити якість юридичної освіти в українських вишах. Про це заявила Міністр освіти і науки Лілія Гриневич під час візиту на пункт тестування, де о 10 годині вступники почали складати оцінювання. «Зараз у нас...

Переглядів: 858 Коментарів: 0

Вища освіта

Паломницька подорож Паломницька подорож Опубліковано: Середа, 07 Червня 2017 Вчора учні, вчителі нашої школи разом із настоятелем церкви Успіння Пресвятої Богородиці отцем Ігорем Балуком вирушили у паломницьку подорож. Паломники відвідали Підгорецький монастир, Золочівський монастир, Свято-Успенську Унівську Лавру та мали змогу доторкнутися до Чудотворної ікони Спаса у Глинянах....

Переглядів: 342 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook