Період публікації:

від

до

Категорія:

У Стрию відбувся круглий стіл присвячений Міжнародному дню захисту дітей

Опубліковано: Вівторок, 13 Червня 2017 

min
max

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

1 червня Стрийський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги організував проведення круглого столу на тему: «Співпраця заради посилення правових можливостей дітей».

Учасники заходу: Марія Николаїшин - директор та Ірина Данилко - головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії із суб’єктами надання первинної правової допомоги Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Роман Волинець - заступник Стрийського міського голови з гуманітарних питань, Оксана Зубрицька - начальник служби у справах дітей Стрийської міської ради, Мар’яна Налапша - провідний фахівець соціальної роботи Стрийського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, Олег Глив’як - начальник та Мар’яна Стецівка –фахівець з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації Стрийського міськрайонного відділу з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, Лілія Дячишин – інспектор з ювенальної превенції сектору превенції патрульної поліції Стрийського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області, Оксана Окань - начальник відділу активної підтримки безробітних Стрийського міськрайонного центру зайнятості, Людмила Яремко – директор та Валентина Баранюк – провідний методист Стрийської міської централізованої бібліотечної системи.

Під час круглого столу обговорили найпоширеніші проблеми дітей та як об’єднати зусилля, щоб подолати їх. Марія Николаїшин висловила вдячність усім учасникам заходу за підтримку та плідну співпрацю, зокрема, за проведення спільних правопросвітницьких заходів для посилення правової спроможності дітей.

Варто зауважити, що всі ці заходи проводяться у рамках правопросвітницької акції «День захисту прав дітей», ініціатором організації та проведення якої на Львівщині є Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Жовкві масштабно відзначили Міжнародний день захисту дітей (фото) У Жовкві масштабно відзначили Міжнародний день захисту дітей (фото) Опубліковано: Понеділок, 11 Червня 2018 Яким було святкування Міжнародного дня захисту дітей в Жовкві? Надзвичайним! Сонячним! Радісним! Пізнавальним! Неочікуваним! Дзвінким! Музичним! Дружелюбним!.. Ну що говорити! Це ж ТВОРЧІСТЬ БЕЗ МЕЖ!!! Всі старалися, щоб для дітей було організовано багато цікавих атракцій, нагород, пригощань та відкриттів. Уже...

Переглядів: 446 Коментарів: 0

Відділи освіти

XVI Фестиваль Дитячих Театрів Польських Організацій на Україні «Подаруй Дітям Усмішку» у м. Стрию XVI Фестиваль Дитячих Театрів Польських Організацій на Україні «Подаруй Дітям Усмішку» у м. Стрию Опубліковано: Вівторок, 13 Червня 2017 1 червня 2017 року в Міському Будинку Культури відбувся XVI Фестиваль Дитячих Театрів Польських Організацій на Україні «Подаруй Дітям Усмішку». В Фестивалі брали участь діти та молодь з різних куточків України: "Квіти Покуття" з польської субонсьої школи ім. Станіслава Вінценза в Коломиї "Перемишльські...

Переглядів: 637 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook