Період публікації:

від

до

Категорія:

Ключові цілі швейцарсько-українського освітнього проекту DOCCU для вчителів трудового навчання

Опубліковано: Четвер, 15 Червня 2017 

min
max

Тренер Ігор Гусаков (асистент КСО) ознайомив учасників заняття з ключовими цілями швейцарсько-українського освітнього проекту DOCCU, суть якого полягає в сприянні утвердженню  демократичних цінностей в українському суспільстві загалом та освітньому просторі зокрема. Під час тренінгу вчителі отримали інформацію про специфіку користування електронним  ресурсом  http://doccu.in.ua/, а також змістові та методичні аспекти посібників з освіту для демократичного громадянства та освіту з прав людини (ОДГ/ОПЛ) за авторством Р. Голлоба та ін.

Учасники заняття мали змогу попрацювати інтерактивно у групах, презентуючи при тому власні доробки щодо актуальності тез про демократію, свободу, толерантність, закладену в афоризмах знакових історичних постатей та мислителів, а також ключових документах міжнародного права. Лейтмотивом тренінгу стало розуміння педагогами потреби створення середовища, у якому пріоритетами є верховенство права та права людини. А дієвою допомогою тут є поширення знань про освіту для демократичного громадянства та освіту з прав людини (ОДГ/ОПЛ) в Україні, здійснюване в рамках проекту DOCCU.  

Немає коментарів

Схожі статті:

У праці зростаємо! У праці зростаємо! Опубліковано: П`ятниця, 14 грудня 2018 В НРЦ І-ІІ ступенів «Довіра» з 17 по 21 грудня 2018 року проходитиме Тиждень трудового навчання та профорієнтації.

Переглядів: 416 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Громадянська освіта як важливий чинник утвердження демократії Громадянська освіта як важливий чинник утвердження демократії Опубліковано: П`ятниця, 14 грудня 2018 12 грудня 2018 р. у Львівському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся семінар для методистів рай(міськ) методкабінетів, які відповідають за науково-методичний супровід громадянської освіти та вчителів цього  нового шкільного предмета, покликаного утвердити ідеї демократії в...

Переглядів: 318 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook