Період публікації:

від

до

Категорія:

День знань у Твіржанському НВК (фото)

Опубліковано: Середа, 06 вересня 2017 

min
max

Осінь ніжно розпустила фарби різних кольорів, і сьогодні ласкавий Першовересень запросив знову за парти у навчальні заклади школярів. У Твіржанському НВК свято Знань традиційно розпочалося виконанням Державного Гімну України.

Усім, хто розпочав новий навчальний рік, шановні гості, а серед них: Сторожук Сергій Степанович – голова Мостиської міської ради, Чернега Валентина Григорівна – начальник відділу освіти, культури та туризму, молоді та спорту, Кіра Сергій – меценат української діаспори за кордоном, п. Рената Кудла – директор гімназії Болєстрашице Перемишльського повіту, побажали наполегливості, терпіння, нових звершень та успіхів. А отець Ярослав – настоятель храму Благовіщення с. Твіржа благословив учнів, учителів та усіх гостей на новий навчальний рік, побажав міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань, адже вони – це сила! Доброю традицією школи стало запрошувати учасників та воїнів АТО. Цього разу на святі був присутній воїн АТО Гано Володимир Казимирович.

З цього свята стартує в закладах новий навчальний рік. Для когось це свято є першим, а для когось – це останнє свято початку навчального року в стінах рідної школи. Сьогодні до нашого дружного шкільного колективу вливається гомінке і непосидюче поповнення – 17 першокласників, яких буде навчати прекрасний, креативний вчитель Мочерад Ольга Миколаївна. А 31 чудовий випускник разом зі своїм класним керівником Дмитришин Оксаною Євгенівною провели їх на перший урок. Всі діти, батьки та вчителі з особливим хвилюванням заздалегідь готувалися до цього свята.

Цей святковий день не обійшовся також без подяк і нагород. Начальник відділу освіти, культури та туризму, молоді та спорту Мостиської міської ради Чернега Валентина Григорівна вручила подяку за сумлінну працю (57 років на директорській ниві) директору навчального закладу Чапаку Борису Федоровичу та оголосила його почесним директором Твіржанського НВК. Голова Мостиської міської ради Сторожук Сергій Степанович представив нового директора – Книшик Світлану Іванівну та побажав натхненної праці новопризначеній директору та педагогічному колективу.

І далі хвилююча мить… Почесне право Першого дзвоника надали учневі НВК одинадцятикласнику Равлінку Миколі та першокласниці Чміль Юлії. Він сповістив присутнім про початок чудової пори – подорож у країну Знань.

Немає коментарів

Схожі статті:

Семінар директорів шкіл Мостиської ОТГ (фото) Семінар директорів шкіл Мостиської ОТГ (фото) Опубліковано: П`ятниця, 27 жовтня 2017 19 жовтня на базі Твіржанського НВК відбувся семінар директорів закладів загальної середньої освіти Мостиської ОТГ. У семінарі взяли участь: Стасюк Генадій Євстахович, заступник директора КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти»; Сислюк Ірина Петрівна, викладач кафедри...

Переглядів: 1082 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

День знань у Львівському кооперативному коледжі економіки і права День знань у Львівському кооперативному коледжі економіки і права Опубліковано: Вівторок, 10 вересня 2019 Урочиста лінійка, присвячена Дню знань, відкрила новий навчальний рік у Львівському кооперативному коледжі економіки і права. Зі вступним словом виступила директор коледжу Наталія Зубко, яка привітала першокурсників з важливою подією в їх житті, сказала напутнє слово першокурсникам, побажала студентам...

Переглядів: 743 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook