Період публікації:

від

до

Категорія:

Хет-трики Сікана і Раделицького на старті футбольного чемпіонату

Опубліковано: П`ятниця, 15 вересня 2017 

min
max

У суботу 9 вересня стартував юнацький чемпіонат України з футболу сезону 2017/2018 років.

Традиційно змагання чемпіонату проводяться серед команд вищої та першої ліг у чотирьох вікових категоріях: U-14 (гравці 2004 р.н.), U-15 (2003 р.н.),  U-16 (2002 р.н.), U-17 (2001 р.н.).

Команди Львівського училища фізичної культури грають у вищій лізі і на першому етапі – групових змаганнях виступатимуть у четвертій групі, яка об’єднує 10 колективів західного регіону.

У першому турі суперником наших хлопців була мукачівська «МФА».

Команди 11 і 9 класів приймали своїх суперників у Дублянах на футбольному полі аграрного університету.

Обидві команди проблем із суперниками не мали і синхронно перемогли з однаковим рахунком 6:0.

У старшокласників відзначився Данило Сікан (на фото), на рахунку якого три голи на перших п’ятнадцяти хвилинах зустрічі, Вадим Мельнійчук – двічі і Мирон Бідний. У дев’ятикласників забивали Назар Охотський – двічі, Максим Хлань, Андрій Дурдас – двічі і Роман Назарчук.

По-іншому розгорталися події у Мукачеві, де грали команди 10 і 8 класів.

Хлопці 10 класу тричі вели у рахунку, але втримати перевагу не змогли, пропустивши третій гол на останній хвилині зустрічі – отож, бойова нічия 3:3. В нашій команді тричі відзначився Юрій Раделицький.

Наймолодші футболісти ЛУФК – восьмикласники, для яких це був дебют у всеукраїнських змаганнях, пропустили першими. На 23хв Єгор Шарабура вирівняв становище, а на 43ій Данило Тельмінов вивів нашу команду вперед. Однак, знову свою роль зіграла горезвісна остання хвилина – мукачівці врятувалися зі стандарту. Нічия 2:2.

Тож обидвом командам слід більше уваги приділити концентрації на полі, особливо наприкінці матчів на фоні загальної втоми.

Наступні ігри команди училища проведуть у суботу 16 вересня. Суперниками 10 і 8 класів у Дублянах будуть футболісти івано-франківського «Прикарпаття», а одинадцятикласники і дев’ятикласники свої матчі заграють на верхніх полях стадіону «Україна» з ровесниками з ДЮФШ «Карпати». Початок зустрічей о 12 і 14 год.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Четверо вихованок Львівського спортколеджу у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби Опубліковано: П`ятниця, 03 квітня 2020 Відразу четверо вихованок Львівського коледжу спорту (кол.училище фізичної культури) увійшли у топ-3 світового рейтингу з жіночої боротьби у своїх вагових категоріях. У вазі до 50кг ІІІ місце посідає Оксана Лівач (вип.2014р.). В активі Оксани 50 залікових очків, які вона виборола на світовому рейтинговому...

Переглядів: 4769 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Учні Львівського спортколеджу взяли участь у Шевченківському творчому вечорі Опубліковано: Четвер, 12 березня 2020 9 березня 2020 року в день народження Великого Кобзаря українського народу з ініціативи штабу Всеукраїнського об’єднання добровольців й за підтримки відділення НОК України у Львівській області, журналу «РІА-Україна» та інших співорганізаторів у Львівському палаці мистецтв відбувся Шевченківський творчий...

Переглядів: 2111 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook