Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулася посвята ліцеїстів Дрогобицького ліцею (фото)

Опубліковано: Четвер, 21 вересня 2017 

min
max

З особливим нетерпінням очікували першокурсники Дрогобицького педагогічного ліцею п’ятниці, 15 вересня. Саме в цей день дирекція ліцею запланувала провести загальноліцейський захід – посвячення в ліцеїсти.

Підготовку розпочали задовго до цієї дати: складали сценарій представлення класів, проходили звичні інструктажі з техніки безпеки, продумували, чого і скільки потрібно з собою брати. Цьогорічне посвячення було особливим: піднятися на гору разом із ліцеїстами зголосилися чимало батьків, а також були запрошені до участі гості – делегація учнів та вчителів з гімназії № 4 міста Гдиня (Польща). Уперше на подібний захід вирушив і новий капелан ліцею – отець Денис. Він колишній випускник ліцею і відтепер знову співпрацюватиме зі своєю alma mater.

Цього року символічний прийом першокурсників в дружну ліцейську родину відбувався біля меморіалу Січовим стрільцям на горі Маківка. Колона автобусів без пригод дісталася її підніжжя, і ліцеїсти разом з учителями вирушили підкоряти непросту гірську дорогу до вершини. Абсолютними переможцями цього умовного маршу стали учні групи І-22 Романа Головчак та Дмитро Дідун, які прибули на місце першими. Поволі підтягнулися інші учні, за ними – учителі та батьки.

Після короткочасного перепочинку усі зібралися на урочисту лінійку. Її розпочали з виконання Гімну України, потім, за традицією, був гімн ліцею. Зі словами Божого благословення звернувся до присутніх отець Денис. Директор ліцею Заяць О. привітала першокурсників з урочистою подією, звернулася до них зі словами настанов: умійте ставити перед собою мету і будьте наполегливими у її досягненні.

Після урочистих слів клятви ліцеїста почалося представлення першокурсників. Кожна група підготувала невеликий виступ. Приємним сюрпризом став виступ польських колег, які продемонстрували на імпровізованій сцені невелике шоу з піснями, танцями та інтелектуально-розважальними номерами.

Після офіційної частини посвячення вирушили до бази відпочинку, що в селі Дубина на Сколівщині. Розташована вона серед мальовничої карпатської природи. Тут ліцеїсти провели дві незабутні ночі. Дружна компанія, дискотека, мандрівки в гори, різноманітні жарти і цікаві пригоди зробили дводенний відпочинок ліцеїстів багатим на події та враження.

Немає коментарів

Схожі статті:

Посвята Дрогобицьких ліцеїстів Посвята Дрогобицьких ліцеїстів Опубліковано: Вівторок, 18 вересня 2018 Система виховної роботи Дрогобицького ліцею передбачає ознайомлення учнів з місцями культурної, героїчної й трагічної історії нашого народу. З цією метою директором ліцею О. Заяць організовуються екскурсії до Старого Угринова і Підлисся, Сприні і Бережан. Ліцеїсти віддають шану новітнім героям України...

Переглядів: 352 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Дрогобицький ліцей підписав угоду про співпрацю з Львівським національним університетом ім. І. Франка Дрогобицький ліцей підписав угоду про співпрацю з Львівським національним університетом ім. І. Франка Опубліковано: Понеділок, 04 листопада 2019 30 жовтня делегація учителів та учнів Дрогобицького ліцею відвідали Львівський національний університет ім. Івана Франка. Тут відбулася зустріч із керівництвом вишу. У ході зустрічі Ректор Львівського національного університету імені Івана Франка, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Мельник...

Переглядів: 899 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook