Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівські студенти відзначили Міжнародний день студентського спорту (фото)

Опубліковано: Понеділок, 25 вересня 2017 

min
max

20 вересня у Львові відбулося святкування Міжнародного дня студентського спорту, рішення про проведення якого ухвалено резолюцією 38-ї сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО.

Наймасовішим заходом став флеш-моб, під час якого студенти-учасники на площі перед головним корпусом Національного університету «Львівська політехніка» спочатку розгорнули найбільший на Львівщині прапор України, а потім змагалися у віджиматимуться від землі. Після виконання фізичних вправ учасники флеш-мобу сформували гасло свята – «Today’s stars, tomorrow’s leaders». Серед учасників флеш-мобу розіграли призи та подарунки, зокрема ексклюзивний костюм члена студентської збірної Львівської області, подарункові сертифікати від Campus, солодкі подарунки від партнеру заходу ТМ «Степанків», сувеніри IT-компаній KindGeek та PLVision.

Підтримали проведення флеш-мобу і у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького, студенти якого перед головним корпусом свого вишу віджалися від підлоги 22 рази, – представники саме такої кількості вищих навчальних закладів України стали призерами XXIX Всесвітньої літньої Універсіади! Віджималися також і в Українській академії друкарства, ряді коледжів, а також у 86-тій загальноосвітній середній школі м. Львова. Технологічний коледжу НУ «Львівська політехніка» з нагоди свята організував зустріч в актовій залі з чемпіонкою світу з шахів Марією Музичук і її тренерами. Зацікавлені студенти також мали можливість пограти у волейбол, адже ще одним заходом з нагоди Міжнародного дня студентського спорту став Студентський фестиваль з волейболу, а також послухати лекцію щодо становлення та розвитку студентського спорту, яку організували у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Організатор флеш-мобу на Львівщині – начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ігнатович зазначив: «Університет є середовищем розвитку людини, зокрема фізичного, тому оргкомітетом прийняли рішення провести флеш-моб перед головним корпусом одного із найстаріших університетів Європи – Львівською політехнікою. Таким чином ми ще раз доводимо, що рухомий спосіб життя, фізична культура і спорт є надійним джерелом доброго настрою і оптимізму, здоров'я і довголіття».

Нагадаємо, що ініціатори заходу – Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, кафедра фізичного виховання і Колегія та профком студентів і аспірантів Національного університету «Львівська політехніка», Львівське обласне спортивне товариство студентів «Гарт» та компанія SKEIRON, яка здійснювала аерофотозйомку заходу.

За інформацією Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Києві проведуть Форум зі студентського спорту – рішення Міжнародної федерації У Києві проведуть Форум зі студентського спорту – рішення Міжнародної федерації Опубліковано: Понеділок, 05 березня 2018 У 2022 році на базі Національного університету фізичної культури і спорту (м. Київ) проведуть міжнародний Форум зі студентського спорту. Відповідне рішення затвердила Міжнародна федерація студентського спорту 3 березня 2018 року в Лозанні. Презентувати проект студентського Форуму випала можливість...

Переглядів: 514 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Визначено переможців відкритого кубку Львівщини з вільної боротьби серед студентських команд (фото) Визначено переможців відкритого кубку Львівщини з вільної боротьби серед студентських команд (фото) Опубліковано: Вівторок, 28 листопада 2017 Нещодавно у спортивному комплексі Львівського торговельно-економічного університету вже вчетверте відбулись фінальні змагання Відкритого Кубку з вільної боротьби серед студентських команд вищих навчальних закладів. У фіналі спортсмени між собою «стінка на стінку» окремо серед чоловіків та жінок у...

Переглядів: 561 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook