Період публікації:

від

до

Категорія:

Культурна, освітня, міжнародна, туристична – Львівщина розширює співпрацю із Чеською Республікою (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 29 вересня 2017 

min
max

У четвер, 28 серпня, заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук зустрілась із заступником голови міста Брно Матейом Голланом. Сторони обговорили співпрацю Львівщини і міста Брно у культурній, освітній туристичній та міжнародній сфері.

«Маємо багато спільного. Наші міста споріднені і знаходяться в тій самій фазі створення стратегії для культурної діяльності, міжнародних зв’язків та креативних індустрій. Маємо вже проект, який працює три роки – фестиваль «Місяць авторських читань», і ми сподіваємось на співпрацю в цьому проекті та низці інших», - зазначив Матей Голлан.

В свою чергу, Оксана Стоколос-Ворончук запевнила гостя у готовності до багатовекторної співпраці, яка вже відбувається на різних рівнях, та висловила сподівання на подальше розширення культурних, освітніх та міжнародних зв’язків.

«Львівщина – надзвичайно багатий край. Талановиті, щедрі, працьовиті люди, природні багатства, відкриті серця. Львівщина є цікавою і для України, і для світу. Ми маємо що показати, і прагнемо пізнати ваш край. Усі пропозиції, які сьогодні лунатимуть, є черговим кроком культурного, освітнього, міжнародного обміну та зближення двох народів, зближення не лише на спільному ґрунті минулого, але й продуктивному ґрунті майбутнього», - наголосила Оксана Стоколос-Ворончук.

Відтак сторони обговорили можливість проведення спільних конференцій, студентського та учнівського обмінів, обмінів творчими колективами, реалізації проекту «Місяць авторських читань».

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Дрогобицький ліцей підписав угоду про співпрацю з Львівським національним університетом ім. І. Франка Дрогобицький ліцей підписав угоду про співпрацю з Львівським національним університетом ім. І. Франка Опубліковано: Понеділок, 04 листопада 2019 30 жовтня делегація учителів та учнів Дрогобицького ліцею відвідали Львівський національний університет ім. Івана Франка. Тут відбулася зустріч із керівництвом вишу. У ході зустрічі Ректор Львівського національного університету імені Івана Франка, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Мельник...

Переглядів: 904 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Львівська політехніка налагоджує співпрацю із вітчизняними внутрішньо переміщеними навчальними закладами Львівська політехніка налагоджує співпрацю із вітчизняними внутрішньо переміщеними навчальними закладами Опубліковано: Середа, 19 вересня 2018 Нещодавно до Національного університету «Львівська політехніка» завітала делегація Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. Як відомо, через захоплення частини території Луганської області російськими агресорами цей заклад вищої освіти змушений залишити своє постійне місце...

Переглядів: 488 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook