Період публікації:

від

до

Категорія:

День учителя в Жуличівській ЗОШ І-ІІ ступенів (фото)

Опубліковано: Субота, 30 вересня 2017 

min
max

Чарівна осінь вже подарувала нам багато гарних свят, одне з яких - День вчителя! В цей день прославляють та возвеличують працю педагогів, які віддають своє життя, здоров’я і сили на виховання молодого покоління.

З нагоди свята у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся святковий концерт на честь вчителів, де учні висловили свою щиру подяку за любов, розуміння, за те, що допомагають стати на правильний шлях. Із привітаннями до вчителів звернулись найстарші учні нашої школи - дев’ятикласники. Вони підготували веселі сценки з учнівського життя, привітання. Їхні дзвінкі голоси, щирі слова та ніжні погляди були приємні кожному вчителеві.

Також у цей день старшокласники побували у ролі вчителів: проводили уроки, чергували на перервах, оцінювали учнів, виховували та навчали! Були дорослими та відповідальними.

Можливо, не всі з них стануть педагогами, проте після такого досвіду, вони, безперечно, почнуть більше цінувати вчительську працю. А справжнє щастя для вчителя – бачити у своїх учнях продовження себе.

Дорогі вчителі!

Нехай гарний настрій, який подарували учні вам у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше - і всі негаразди минуть. Зі святом вас, міцного здоров’я, терпеливості, а також любові до учнів!

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Свято захисника України у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ступенів (фото) Свято захисника України у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ступенів (фото) Опубліковано: Четвер, 19 жовтня 2017 13 жовтня у Жуличівській ЗОШ І-ІІ ступенів  відбулося свято, приурочене Дню Покрови Пресвятої Богородиці, Дню захисника України, Дню козацтва та     75 річниці  створення УПА .                                                                                                   Щирими словами привітали...

Переглядів: 280 Коментарів: 0

Відділи освіти

Квест з фізики у Вороняцькій школі Золочівського району Квест з фізики у Вороняцькій школі Золочівського району Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 4 березня 2020 року у Вороняцькій ЗОШ І-ІІІ ст. Золочівського району проводились КВЕСТ змагання з фізики між учнями 7-х класів. Тема КВЕСТУ «Фізика навколо нас кожен день і повсяк час».  Урок QWEST, в перекладі означає цілеспрямований пошук, який пов’язаний з грою. Це надає змогу учням виявляти, ініціювати,...

Переглядів: 1682 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook