Період публікації:

від

до

Категорія:

Фінальний етап ХІ Всеукраїнського зльоту команд учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів

Опубліковано: Понеділок, 02 жовтня 2017 

min
max

27-29 вересня 2017 року у м. Житомир Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно з Житомирським обласним центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Житомирської обласної ради за участі Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства, Житомирського національного агроекологічного університету, управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирської обласної ради був проведений фінальний етап ХІ Всеукраїнського зльоту команд учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

У роботі зльоту взяли участь команди учнівських лісництв із 23 областей України, керівники учнівських лісництв, представники лісових господарств, державних і громадських організацій та установ, науковці. Під час зльоту на виставці-огляді учнівських лісництв  команди-учасники презентували досягнення області у лісовій галузі, а у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт захищали  свої роботи.

У фінальному етапі ХІ Всеукраїнського зльоту команд учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів команда юних лісівників Труханівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Сколівського району нагороджена дипломами  управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства та цінним подарунком – ноутбуком за ІІІ місце та високий рівень представленої лісогосподарської та дослідницької роботи.

За високий рівень виконання і захист науково-дослідницької роботи в секції «Особливості вирощування, розмноження та догляду деревних культур в учнівських лісництвах регіонів України» Диплом за ІІІ місце отримала Тарахомин Сніжана, учениця 10 класу Труханівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Сколівського району.

Головний лісничий ДП «Сколівське лісове господарство» Сколівського району Дмитрів Василь Миколайович був нагороджений Дипломом управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства за плідну працю в галузі лісового господарства, охорони навколишнього середовища, просвітницьку, виховну роботу учнівської молоді та організацію участі команди у фінальному етапі ХІ Всеукраїнського зльоту команд учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

Під час зльоту юні лісівники ознайомилися із  працівниками лісових господарств та науковцями Житомирщини,  з роботою   учнівського лісництва Баранівської гімназії,  роботою ДП «Баранівське лісове господарство». Для учасників зльоту були організовані оглядова екскурсія містом Житомир, екскурсія до Житомирського музею космонавтики ім. С.П. Корольова.

29 вересня  учасники зльоту на території Житомирського національного агроекологічного університету висадили пам'ятну алею хвойних і декоративних рослин зі встановленням пам'ятного знаку. 

Немає коментарів

Схожі статті:

Метелик - німий шедевр природи Метелик - німий шедевр природи Опубліковано: Понеділок, 16 березня 2020 Відбувся обласний етап ХІІІ Міжнародного екологічного конкурсу. Цьогорічна тема конкурсу «Метелики – німий шедевр природи». Конкурс проходив у восьми номінаціях -«Якби не було метеликів, то поети їх вигадали би» - вірш або пісня; -«Одягнена метеликом» - ручні вироби: прикраси або аксесуари (кулон /сережки...

Переглядів: 2705 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Сьогодні – маленькі дослідники, завтра – відомі науковці ! Сьогодні – маленькі дослідники, завтра – відомі науковці ! Опубліковано: П`ятниця, 13 квітня 2018 11 квітня ц.р. КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» провів обласний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник». Сучасне бачення навчання та виховання передбачає переорієнтацію уваги з «інформативного»...

Переглядів: 741 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook