Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентам Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели екскурсію у Львівську майстерню шоколаду (фото)

Опубліковано: Вівторок, 03 жовтня 2017 

min
max

З нагоди Дня туризму викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели студентам екскурсію у відому Львівську майстерню шоколаду під назвою: «Формування споживних властивостей шоколаду в процесі виготовлення, його корисні властивості».

Екскурсія Майстернею шоколаду дала можливість молодим фахівцям ознайомитись з історією виникнення шоколаду та поспостерігати за процесом виготовлення шоколадних виробів. Окрім того, студенти мали можливість дізнаєтесь про дію шоколаду на людський організм. Адже вважалося, що гарячий шоколад давав людині магічну силу, саме тому правителі племен – більше 4 тисячі років назад, випивали до 40 чашок гарячого шоколаду в день. Студенти мали змогу відчути різницю шоколаду між видами та властивостями, а також продегустувати шоколад з різних країн (Бельгії, Уганди, Перу, Коста-Рики, Еквадору).

Під час екскурсії дізналися про цікаві факти з історії Львівської майстерні шоколаду, мали можливість побачити красиві експонати та знайомились з рецептурами шоколадних цукерок. Студенти отримали не лише естетичне задоволення, але й дізналися багато нового про процес, етапи та секрети сучасного виробництва шоколаду.

У майстерні шоколаду діє кімната тимчасових експозицій, витворів сучасних львівських шоколатьє, причому, відвідувачі мали змогу побачити, як готується шоколад!

Львівська майстерня шоколаду – це позитивна атмосфера, яка дарує безліч емоцій, цікавої інформації від побаченого виробництва та реалізації шоколадних виробів, яка зберігає стару класичну схему приготування шоколаду, використовуючи при цьому екологічно чисту сировину. Майстерня – це неповторне місце, справжній рай для любителів солодощів, вона манить гурманів до себе запашним ароматом гарячого шоколаду, а також своєю приємною атмосферою та привітним персоналом.

Після того, як поласували вишуканою кавою та гарячим шоколадом, студенти погуляли по місті, адже багато студентів навчаються у коледжі з різних регіонів України. Основні принади Львова – цікава архітектура та загадкові історії, якими оповите місто. Прогулянки залишають незабутні враження та допомагають дізнатись про невідомі грані старого міста, яке було в 1998 році внесено до списку Світової культурної спадщини Міжнародної організації ЮНЕСКО. У місті знаходяться найвідоміші пам'ятки архітектури, які зберегли до сьогодні риси практично всіх історичних періодів та основних стилів мистецтва. До речі, Business Insider включив Львів до списку 100 міст світу, які варто відвідати за життя.

Як зауважили керівники груп Лідія Марчишин та Марія Ільків, захід був організований не тільки з метою ознайомити студентів із процесом виробництва, але й показати на практиці широкий асортимент продукції, адже не секрет, що саме львівські солодощі завжди найбільше цінувались в Україні й у світі і на сьогодні вони не втратили своєї ваги.

Студенти отримали масу позитивних вражень, духовно збагатились, а також почеркнули багато пізнавальної інформації у сфері професійного зростання.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв'язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти ЛККЕіП відвідали музей споживчої кооперації Львівщини Студенти ЛККЕіП відвідали музей споживчої кооперації Львівщини Опубліковано: Понеділок, 16 вересня 2019 Для студентів усіх спеціальностей Львівського кооперативного коледжу економіки і права викладач вищої категорії Марія Ільків провела екскурсію в Музей споживчої кооперації Львівщини, який розташований у приміщені навчального закладу. Робота Музею споживчої кооперації – невід’ємна складова виховного...

Переглядів: 587 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Студенти Львівського кооперативного коледжу побували у Музеї грошей Студенти Львівського кооперативного коледжу побували у Музеї грошей Опубліковано: Середа, 03 липня 2019 Нещодавно викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для членів гуртка «Фінансист» навчальну екскурсію в Музей грошей, який знаходиться на базі Львівського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської...

Переглядів: 734 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook