Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели студентську олімпіаду (фото)

Опубліковано: Середа, 04 жовтня 2017 

min
max

Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права Лідія Марчишин та Марія Ільків провели студентську предметну олімпіаду з дисципліни «Організація підприємств торгівлі».

Метою проведення заходу було підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошук обдарованої студентської молоді, стимулювання їх до творчої праці, сприяння розвитку інтелектуальних та організаторських здібностей.

На урочистому відкритті олімпіади з привітальним словом до учасників та організаторів звернулись представники від адміністрації, заступник директора з навчально-методичної роботи Ігор Леськів та завідувач товарознавчо-правознавчого відділення та розробки програмного забезпечення Ліліана Криськув.

Участь в олімпіаді взяли студенти групи ПТБ(н)-16. Приємно відмітити, що всі учасники олімпіади продемонстрували високий рівень знань з теоретичної підготовки, креативно підійшли до виконання поставлених завдань та проявили здібності щодо структуризації знань з дисципліни.

Олімпіади проводилась у два етапи. Студенти жваво брались до вирішення практичних ситуацій та швидко виконували завдання.

Після підведення підсумків студентської предметної олімпіади фахове журі, яке складалось з викладачів циклової комісії і представників адміністрації коледжу, виставили та підраховували бали за виконані завдання. Було визначено переможців у відповідних номінаціях та оголошено результати з олімпіади з дисципліни «Організація підприємств торгівлі», якими стали: Мекелита Наталія – І місце; Кратко Юлія – ІІ місце; Свистун Діана – ІІІ місце.

Усіх учасників було відзначено за високий рівень теоретичної та практичної підготовки, а переможці отримали грамоти.

Журі рекомендувало переможцям взяти участь у Всеукраїнських студентських олімпіадах з відповідного профілю.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Визначено переможців обласної олімпіади з математики серед студентів ВНЗ р.а. (фото) Визначено переможців обласної олімпіади з математики серед студентів ВНЗ р.а. (фото) Опубліковано: П`ятниця, 12 травня 2017 Нещодавно Львівський кооперативний коледж економіки і права став центром олімпіадного руху з математики. Адже саме у стінах цього закладу проходив ІІ тур Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. Це вже ХХІІ обласна олімпіада з математики серед студентів І-ІІ курсів технікумів...

Переглядів: 844 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

У Львівському кооперативному коледжу провели олімпіаду з дисципліни «Основи кооперації» У Львівському кооперативному коледжу провели олімпіаду з дисципліни «Основи кооперації» Опубліковано: П`ятниця, 17 січня 2020 В рамках проходження Тижня циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права викладач-методист Марія Ільків провела предметну олімпіаду з дисципліни «Основи кооперації». Метою проведення олімпіади було підвищення якості підготовки кваліфікованих...

Переглядів: 1188 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook