Період публікації:

від

до

Категорія:

Визначено переможців обласної олімпіади з математики серед студентів ВНЗ р.а. (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 12 травня 2017 

min
max

Нещодавно Львівський кооперативний коледж економіки і права став центром олімпіадного руху з математики. Адже саме у стінах цього закладу проходив ІІ тур Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. Це вже ХХІІ обласна олімпіада з математики серед студентів І-ІІ курсів технікумів та коледжів Львівської області.

Олімпіада з математики – це система масових змагань студентів у творчому застосуванні здобутих знань, умінь та навичок, виявлення рівня підготовки студентів з математики та визначення переможця. Метою проведення ХХІІ обласної олімпіади з математики серед студентів І-ІІ курсів технікумів та коледжів Львівської області було виявлення, відбір та підтримка обдарованої студентської молоді Львівщини, розвиток та реалізація здібностей студентів, стимулювання творчої праці студентів та викладачів, підвищення якості підготовки молодших спеціалістів, активізація навчально-пізнавальної діяльності студентів і навчально-виховної роботи викладачів математичних дисциплін коледжів.

В інтелектуальних змаганнях взяли участь 62 найкращих математики.

Заступник директора з навчальної роботи Леся Федак від імені адміністрації, колективу та студентства коледжу привітала всіх учасників олімпіади, звернула увагу, що неможливо набути професійних знань без якісного засвоєння математики, та розповіла присутнім про історію навчального закладу, традиції та навчальний процес у виші. До вітального слова приєднались представники від Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області: Наталя Сулик, голова методичного об’єднання викладачів математики ВНЗ І-ІІ р.а.; Софія Федочинська, Людмила Васіна та інші члени методичного об’єднання, які ознайомили учасників олімпіади з порядком проведення олімпіади, побажали учасникам змагань успіхів, вдалого старту, плідної праці та очікуваних для себе результатів на такому відповідальному заході.

Завдання олімпіади вимагало від учасників високого рівня теоретичних знань. Впродовж відведеного часу студенти розв’язували задачі високого, справді олімпіадного рівня із різних тем поглибленого курсу математики. По завершенні виконання олімпіадної роботи, з метою об’єктивного їх оцінювання, було проведено шифрування і передано роботи на перевірку. А перевірку конкурсних робіт здійснювало висококваліфіковане журі з викладачів математики різних навчальних закладів Львівської області.

Під час оцінювання студенти-учасники олімпіади мали змогу ознайомитись з традиціями та життям навчального закладу, посмакували коледжівськими стравами та смаколиками.

За результатами виконаних завдань журі визначило переможців у номінаціях:

Математика - 1 курс:

  • І місце – Юрій Синявський (Технічний коледж НУ ЛП);
  • ІІ місце – Галина Сеньків (Бродівський педагогічний коледж ім. Маркіяна Шашкевича), Ростислав Альфавіцький (Технічний коледж НУ ЛП);
  • ІІІ місце – Христина Гальович (Львівський коледж транспортної інфраструктури ДНУЗТ ім. ак. В. Лазаряна), Андрій Шуп’яний (Львівський техніко-економічний коледж НУ ЛП), Наталія Вовк (Червоноградський гірничо-економічний коледж), Юлія Пиріг (Бродівський педагогічний коледж ім. Маркіяна Шашкевича).

Математика - 2 курс:

  • І місце – Ліана Бобик (Львівський кооперативний коледж економіки і права);
  • ІІ місце – Тетяна Дубенська (Бродівський педагогічний коледж ім. Маркіяна Шашкевича), Юрій Корецький (Новороздільський політехнічний коледж);
  • ІІІ місце – Юрій Шарко (Технічний коледж НУ ЛП), Наталія Данильчак (Львівський технікум м’ясної та молочної промисловості НУХТ), Олег Феденко (Новороздільський політехнічний коледж).

Вища математика:

  • І місце – Дмитро Іваночко (Львівський коледж транспортної інфраструктури ДНУЗТ ім. ак. В. Лазаряна);
  • ІІ місце – Олег Жирий (Технічний коледж НУ ЛП), Олексій Славич (Львівський коледж транспортної інфраструктури ДНУЗТ ім. ак. В. Лазаряна), Тарас Мисак (Дрогобицький коледж нафти і газу);
  • ІІІ місце – Роман Шевчук (Червоноградський гірничо-економічний коледж), Василь Крента (Дрогобицький механіко-технологічний коледж).

Представники від Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та голова методичного об’єднання викладачів математики ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області Наталя Сулик вручили учасникам олімпіади грамоти і побажали успіхів у навчанні й досягнення майбутніх перспектив.

Зазначимо, що честь Львівського кооперативного коледжу економіки і права на олімпіаді з математики захищали: Ліана Бобик (група Фн-Оц-15), Марта Проць та Марія Прокіпчин (група Фн-Оц-16) – студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» (викладач Оксана Шевчук), Наталія Відзівашець (група ПК(н)-16) – студентка спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» (викладач Василь Голод) та ін.

Адміністрація та педагогічний колектив коледжу щиро вітає Ліану Бобик із І місцем та бажають їй нових творчих злетів на теренах науки.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели студентську олімпіаду (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права провели студентську олімпіаду (фото) Опубліковано: Середа, 04 жовтня 2017 Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права Лідія Марчишин та Марія Ільків провели студентську предметну олімпіаду з дисципліни «Організація підприємств торгівлі». Метою проведення заходу було підвищення якості підготовки кваліфікованих...

Переглядів: 549 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжу провели олімпіаду з дисципліни «Основи кооперації» У Львівському кооперативному коледжу провели олімпіаду з дисципліни «Основи кооперації» Опубліковано: П`ятниця, 17 січня 2020 В рамках проходження Тижня циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права викладач-методист Марія Ільків провела предметну олімпіаду з дисципліни «Основи кооперації». Метою проведення олімпіади було підвищення якості підготовки кваліфікованих...

Переглядів: 1202 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook