Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень туризму та краєзнавства у Львівському вищому професійному художньому училищі (фото)

Опубліковано: Четвер, 05 жовтня 2017 

min
max

Традиційно в останній тиждень вересня та з нагоди Всесвітнього дня туризму, який офіційно відзначається 27 вересня, у ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» проходить насичений різноманітними заходами Тиждень туризму та краєзнавства, який організували заступник директора з навчально-виховної роботи Обнявка Надія Михайлівна, викладач географії Турчиняк Наталія Володимирівна та практичний психолог Жежнич Тетяна Ярославівна.

Тиждень розпочався із конкурсу стіннівок під гаслом: «Природа і я». Цікаві неординарні фото учнів на природі, вдалі коментарі і оригінальна подача привертали увагу учнів та педагогів. На учнівській лінійці старости груп, шляхом жеребкування, обирали країну, яку повинні будуть представляти учні їхніх груп на конкурсі «Впізнай країну». В гуртожитку, в кімнаті дозвілля, Жежнич Т.Я. поділилась враженнями і продемонструвала презентацію, фото з пілігримських походів «Львівської дороги Св. Якова».

Другий день був присвячений екологічному вихованню, чистому довкіллю. У закладі в цей день учні прибирали територію та збирали макулатуру. Учні груп організовано здали макулатуру до приймального пункту та отримані кошти передали учнівському самоврядуванню для закупівлі продуктів на спільний куліш.

Веселі естафети туристичного спрямування розпочали третій день тематичного тижня. На уроках з фізичної культури декількох груп училища учні пригадали (або й навчились), які речі потрібно брати у похід, як спакувати наплічник, розкласти намет. Все відбувалося весело й спортивно, адже команди відчували дух суперництва з одного боку, та взаємопідтримки з іншого. Як виявилось, більш обізнаними в туристичному оснащенні і спритнішими у конкурсах учні з числа нечуючих. В організації естафет та конкурсів значно допомогли викладачі кафедри Вовк Х.І., Ковальчук Ю.А. та перекладач дактилолог Синєок О.К.

Веселим видався четвер в ЛВПХУ: учні презентували за допомогою костюмів, міміки, жестів, музичного супроводу представника обраної країни, а учні інших груп повинні були відгадати яка це країна. Фантазії та вмінь нашим учням не позичати, про що свідчили барвисті, яскраві образи, які вони створили. Кращі костюми відзначені подяками.

На уроці географії між учнями групи № 103 відбулась вікторина, організована викладачем географії Турчиняк Н.В.

Учнівське самоврядування разом із Жежнич Т.Я., Обнявкою Н.М та Турчиняк Н.В. під час великої перерви організували для у І курсу квест «З Україною в серці». Учні отримали маршрутні листи, відгадуючи загадки ознайомлювались із навчальними кабінетами закладу, на станціях їх чекали завдання з географії (знайти річку, за координатами місто, скласти найбільше географічних слів).

Тиждень туризму та краєзнавства видався насиченим та веселим, найактивніші учасники з кожної групи нагороджені грамотами та туристичною поїздкою у селище Тухля, походом на г. Маківку та приготуванням спільного куліша, яка відбудеться 21 жовтня.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Викладачі Львівського кооперативного коледжу відвідали Форум індустрії туризму та гостинності Викладачі Львівського кооперативного коледжу відвідали Форум індустрії туризму та гостинності Опубліковано: П`ятниця, 19 жовтня 2018 Викладачі циклової комісії готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського кооперативного коледжу економіки і права Надія Ділай та Марія Василишин відвідали Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності, який ініційований Болгарськими університетами. Проведення форуму...

Переглядів: 610 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Тематична прогулянка-розвага «Левенята вирушають в похід» в НРЦ  «Левеня» Тематична прогулянка-розвага «Левенята вирушають в похід» в НРЦ «Левеня» Опубліковано: Понеділок, 08 жовтня 2018 Кожен знає, що в похід вирушають ті, хто не боїться далеких доріг. Хто з нетерпінням чекає нових зустрічей з сонцем, вітром, багаттям, наметом, цікавими людьми. 28 вересня 2018 року в Комунальному закладі Львівської обласної ради «Навчально-реабілітаційний центр «Левеня», у середній групі «Соняшник»,...

Переглядів: 411 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook