Період публікації:

від

до

Категорія:

Викладачі Львівського кооперативного коледжу відвідали Форум індустрії туризму та гостинності

Опубліковано: П`ятниця, 19 жовтня 2018 

min
max

Викладачі циклової комісії готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського кооперативного коледжу економіки і права Надія Ділай та Марія Василишин відвідали Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності, який ініційований Болгарськими університетами.

Проведення форуму індустрії туризму та гостинності – визначна подія у туристичному бізнесі Західної України, яка охоплює одразу декілька тематичних напрямків.

В рамках Форуму працюють XIX Міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕКСПО» і ХІ Спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес».

Викладачі коледжу мали змогу брати участь у різноманітних навчально-практичних семінарах, семінарах-презентаціях, майстер-класах, ознайомились із туристичними продуктами та пропозиціями турагентств і туроператорів – учасників форуму, інфраструктурою ринку туристичних послуг Львівщини та України, технологіями обслуговування туристів, з пропозиціями українських та зарубіжних підприємств – виробників продукції сфери обслуговування тощо.

Отримана інформація дасть змогу викладачам під час проведення занять ознайомити студентів коледжу з новітніми досягнення в сфері індустрії туризму, туристичних послуг та гостинності.

З метою кращого ознайомлення з тонкощами своєї майбутньої професії викладачі циклової комісії планують організувати навчальну екскурсію і для студентів спеціальностей, адже заходи такого типу дозволять поєднати студентам навчальну і туристично-екскурсійну діяльності.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права ознайомилися з діяльністю туристичної фірми «Океан тур» (фото) Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права ознайомилися з діяльністю туристичної фірми «Океан тур» (фото) Опубліковано: Середа, 28 березня 2018 Важливою складовою підготовки фахівців є здобуття практичних вмінь і навичок. З цією метою викладач циклової комісії готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського кооперативного коледжу економіки і права Марія Василишин організувала та провела практичне заняття з елементами дуальної...

Переглядів: 495 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 773 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook