Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права обговорили тенденції працевлаштування сучасної молоді на ринку праці (фото)

Опубліковано: Понеділок, 23 жовтня 2017 

min
max

Викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели круглий стіл на тему: «Тенденції працевлаштування сучасної молоді на ринку праці» за участю випускників коледжу, роботодавців та студентів спеціальності «Правознавство».

Гостями заходу були: Вікторія Скоробогатова, головний спеціаліст Франківського відділення соціального захисту департаменту гуманітарної політики ЛМР; Олена Паращук, рієлтер; Мар'яна Різник, уповноважена з питань запобігання та виявлення корупції державного підприємства «Міжнародний аеропорт імені Данила Галицького», та Зоряна Стецина, стажист при адвокатові.

Зі словами вдячності за співпрацю до гостей заходу звернулась голова циклової комісії Руслана Юзьків. Вона повідомила присутніх про традиції проведення щорічних зустрічей студентів як з випускниками спеціальності, так із потенційними роботодавцями у форматі відкритого діалогу.

Директор коледжу Наталія Зубко звернула увагу на те, що підготовка конкурентоспроможного фахівця потребує щоденної клопіткої роботи викладацько-педагогічного складу навчального закладу. А щоб ця робота була результативною, необхідно тісно співпрацювати з потенційними роботодавцями, які формують чіткі вимоги до сучасного фахівця. І саме такі зустрічі роботодавців та випускників вишу зі студентами та викладачами дозволяють отримати цінну інформацію, а також зворотній зв’язок від усіх зацікавлених сторін, що, у свою чергу, сприяє покращенню навчальної, методичної та виховної роботи.

На заході можна було почути про новітні тенденції пошуку праці на ринку юридичних послуг, а також про вимоги до випускників правничих навчальних закладів. Гості розповіли про особливості соціально-психологічної адаптації молодих спеціалістів у виробничому середовищі, про переваги та недоліки здобуття вищої освіти на заочній та денній формах навчання, а також про аспекти поєднання навчання та праці.

Активність учасників круглого столу засвідчила актуальність даної тематики в студентському середовищі. Дані заходи мають пізнавальний та розвиваючий характер, оскільки дають можливість студентам ще в процесі навчання сформувати уявлення про сучасні підходи до працевлаштування. Студенти були задоволені динамікою зустрічі, її необхідністю в майбутньому процесі пошуку праці.

Наприкінці зустрічі запрошені гості відповіли на численні запитання студентів та викладачів. Зустріч пройшла у приємній дружній атмосфері та невимушеній обстановці. Під час дискусії було окреслено найбільш перспективні напрямки працевлаштування студентів та визначено, які знання та навички є найбільш потрібними під час їх подальшої роботи. Кожен мав можливість поспілкуватися і отримати відповіді на важливі, хвилюючі кожного з нас запитання.

Адміністрація, голова і викладачі циклової комісії та студенти висловили щиру подяку гостям за зустріч, підтримку та нові знання.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі ЗМІ та зв'язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Круглий стіл «Тенденції працевлаштування сучасної молоді в реаліях сьогодення» Круглий стіл «Тенденції працевлаштування сучасної молоді в реаліях сьогодення» Опубліковано: П`ятниця, 21 Червня 2019 Проведення презентацій роботодавців є ефективною формою пошуку претендентів на вакантні робочі місця. Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели круглий стіл за участю роботодавців на тему: «Тенденції працевлаштування...

Переглядів: 958 Коментарів: 0

Вища освіта

Семінар-лекція «Застосування чинного законодавства України при укладенні трудових договорів» Семінар-лекція «Застосування чинного законодавства України при укладенні трудових договорів» Опубліковано: П`ятниця, 30 листопада 2018 Заступник директора з навчальної роботи Львівського кооперативного коледжу економіки і права Леся Федак та керівник підрозділу сприяння працевлаштування випускників навчального закладу Оксана Козак організували для студентів спеціальності «Правознавство» семінар-лекцію на тему : «Застосування чинного...

Переглядів: 447 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook