Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права відвідали Львівському торгово-економічному університеті (фото)

Опубліковано: Четвер, 23 листопада 2017 

min
max

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права разом із викладачами були запрошені ректором Петром Куциком та студентською радою відвідати заходи з нагоди Дня студента, які проходили у Львівському торгово-економічному університеті.

В університеті відбувся концерт студентської творчості, на якому студенти вишу та гості з Львівського кооперативного коледжу економіки і права, Луцького кооперативного коледжу Львівського торгово-економічного університету та Львівського коледжу легкої промисловості Київського національного університету технологій та дизайну та інші продемонстрували свої таланти та показали, що таке студентське життя і яким воно може бути веселим та цікавим.

Представники університету на чолі з ректором університету, професором Петром Куциком вітали студентів та щиро бажали їм прекрасного студентського життя у найстарішому торговельно-економічному виші України та Центральної і Східної Європи, творчої наснаги до навчання, гармонійного духовного та фізичного розвитку, здійснення задумів на майбутнє, нехай у серцях назавжди збережуться найпрекрасніші моменти студентського життя. Здоров’я, бадьорості, щастя й успіхів у всіх починаннях!

Студенти не тільки презентували чудову розважальну програму, а й свої кулінарні здібності, якими дивували гостей на благодійному ярмарку. Під час роботи ярмарку кожен охочий міг придбати приготовані власноруч молоддю смаколики для себе та своїх близьких. До благодійному ярмарку активно готувались студенти та їх куратори.

«Наші студенти мали можливість поспілкуватися з випускниками (Львівського кооперативного коледжу економіки і права), які зараз навчаються у Львівському торгово-економічному університеті, отримати від них корисні поради щодо вибору вишу та скласти перше враження як про викладацький колектив, так і про сам навчальний заклад», - розповіли викладач циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Надія Ділай та викладач циклової комісії готельного-ресторанної справи та харчових технологій Марія Василишин.

«Велика подяка усім студентам, які були не байдужі та взяли участь в благодійній ярмарці», - наголосили викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін коледжу Наталія Загорбенська та Любов Фірчук.

«Ярмарка і концерт справили позитивне враження на студентів та викладачів і створили настрій на довго», - зауважила завідувач товарознавчо-правознавчого відділення та розробки програмного забезпечення Ліліана Криськув.

Усі прониклись теплотою та незабутньо веселою, молодіжною та дружелюбною атмосферою.

Адміністрація, студенти та викладачі коледжу вдячні Львівському торгово-економічному університету за запрошення на урочистості з нагоди святкування Дня студента.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв'язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

День студента у Львівському кооперативному коледжі економіки і права День студента у Львівському кооперативному коледжі економіки і права Опубліковано: П`ятниця, 27 грудня 2019 Уже традиційно з нагоди Дня студента в актовій залі головного корпусу Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся святковий концерт «Наші таланти тобі, рідний коледж». День студента – свято особливе. Воно викликає у молоді бурю емоцій і почуттів. Гостей зібралось чимало – студенти,...

Переглядів: 1106 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі відзначили День студента У Львівському кооперативному коледжі відзначили День студента Опубліковано: П`ятниця, 30 листопада 2018 Уже традиційно з нагоди Дня студента в актовій залі головного корпусу Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся святковий концерт «Наші таланти тобі, рідний коледж». День студента – свято особливе. Воно викликає у молоді бурю емоцій і почуттів. Гостей зібралось чимало – студенти,...

Переглядів: 666 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook