Період публікації:

від

до

Категорія:

День студента у Львівському кооперативному коледжі економіки і права

Опубліковано: П`ятниця, 27 грудня 2019 

min
max

Уже традиційно з нагоди Дня студента в актовій залі головного корпусу Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся святковий концерт «Наші таланти тобі, рідний коледж».

День студента – свято особливе. Воно викликає у молоді бурю емоцій і почуттів. Гостей зібралось чимало – студенти, випускники, батьки, викладачі та співробітники вишу.

З вітальним словом до студентства звернулись представники адміністрації, які привітали присутніх в залі та побажали студентам досягати поставленої мети, щасливих студентських років, здобутків у навчальному процесі та бути в подальшому гордістю вишу та кооперативної родини.

У залі панувала атмосфера нестримних веселощів і позитиву, яку створювали учасники дійства. Розпочалось осіннє дійство святковим концертом, який організували культорганізатор та заступник директора з виховної роботи за підтримки директора коледжу, правління Львівської облспоживспілки, об’єднаного профкому та студентського самоврядування коледжу.

Усі присутні на святі змогли насолодитися вражаючими виступами талановитих студентів, які подарували незабутнє свято своїм гостям, радуючи кожного з присутніх музичними номерами, танцями, виконували пісні, декламували вірші та показували комічні сценки зі студентського життя.

До привітань долучилися студенти першого курсу, які показали свої таланти та взяли участь в конкурсах, адже День студента – саме той прекрасний день, коли можна розкрити і показати у собі нові таланти.

По завершенню концерту поважне журі оголосило результати конкурсу. Переможці були нагороджені дипломами по жанрах.

Загалом концерт-конкурс був дуже динамічним, драйвовим та позитивним. Було весело, цікаво і пізнавально. Свято надихнуло студентів коледжу на нові творчі успіхи, успішне навчання та прагнення досягнення бажаної мети.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі відзначили День студента У Львівському кооперативному коледжі відзначили День студента Опубліковано: П`ятниця, 30 листопада 2018 Уже традиційно з нагоди Дня студента в актовій залі головного корпусу Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся святковий концерт «Наші таланти тобі, рідний коледж». День студента – свято особливе. Воно викликає у молоді бурю емоцій і почуттів. Гостей зібралось чимало – студенти,...

Переглядів: 664 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Святкування Дня студента у Львівському торгово-економічному університеті Святкування Дня студента у Львівському торгово-економічному університеті Опубліковано: Вівторок, 27 листопада 2018 Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права разом із викладачами та представниками адміністрації коледжу були запрошені до участі у заходах з нагоди Дня студента, які проходили у Львівському торгово-економічному університеті. Представники університету під головуванням ректора університету,...

Переглядів: 475 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook