Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відзначили День студента (фото)

Опубліковано: Четвер, 23 листопада 2017 

min
max

В актовій залі головного корпусу Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся святковий концерт, присвячений Дню студента. Гостей зібралось чимало – студенти, батьки, викладачі, куратори та співробітники вишу.

З вітальним словом до студентства звернулась директор коледжу Наталія Зубко, яка від імені голови правління Львівської обласної спілки споживчих товариств Михайла Ванівського та ректора Львівського торгово-економічного університету Петра Куцика привітала присутніх в залі та побажала студентам досягати поставленої мети, щасливих студентських років, здобутків у навчальному закладі та бути в подальшому гордістю вишу та кооперативної родини.

Також з привітанням виступили: заступник директора з навчальної роботи Леся Федак, завідувач економічним відділення Ірина Клачко, завідувач товарознавчо-правознавчого відділення та розробки програмного забезпечення Ліліана Криськув, колишня випускниця коледжу – завідувач технологічного відділення та готельно-ресторанної справи Оксана Шура, заступник директора з навчально-методичної роботи Ігор Леськів, заступник директора з виховної роботи Ігор Бішко, заступник директора з заочної форми навчання Євген Яхно, голова об’єднаного профкому Наталія Кутна та ін.

До привітань долучилась Тамара Горбунова, яка від імені головного редактора газети «Все про бухгалтерський облік» привітала студентів зі святом. Адже ця газета є професійним посібником для кожного спеціаліста в галузі економіки і обліку. З її допомогою кожен читач, від студента до професіонала, має змогу розвиватися, професійно зростати та досягати успіху в кар’єрному рості. До речі, Львівський кооперативний коледж економіки і права та циклова комісія обліку та фінансово-економічної діяльності (голова циклової комісії – Михайло Голубка) тісно співпрацюють з газетою не один рік, яка проводить масу цікавих навчальних заходів для студентів коледжу та спеціальності – чим мотивує їх до навчання та спонукає пишатись обраною спеціальністю.

У залі панувала атмосфера нестримних веселощів і позитиву, яку створювали учасники дійства. Розпочалось ювілейне осіннє дійство святковим концертом, який організував заступник директора з виховної роботи Ігор Бішко та керівник художньої самодіяльності та вокального гуртка Роман Голиш за підтримки директора коледжу, правління Львівської облспоживспілки, об’єднаного профкому та студентського самоврядування коледжу. Ведучими свята були голова студентського самоврядування Михайло Юркевич і міс коледжу-2016 Вікторія Надурак.

Усі присутні на святі змогли насолодитися вражаючими виступами талановитих студентів, зокрема виступили Віта Шелест, Людмила Суворова, Христина Костяк та ін. Вони подарували незабутнє свято своїм гостям, радуючи кожного з присутніх музичними номерами, виконували пісні та показували комічні сценки з студентського життя під керівництвом Михайла Юркевича.

До привітань долучилися студенти з вокальними номерами. Не залишились осторонь і танцювальні колективи. Святковий концерт порадував усіх глядачів, подарувавши гарний настрій. Адміністрація коледжу та організатори щиро вдячні всім тим, хто взяв активну участь у даному святі.

Директор коледжу Наталія Зубко та голова об’єднаного профкому Наталія Кутна під час урочистостей кращих студентів коледжу відзначили грамотами: за вагомий особистий внесок у розвиток студентської науки, активну громадсько-корисну роботу студентського самоврядування, за сумлінне ставлення та відмінні успіхи у навчанні, активну участь у роботі органів студентського самоврядування, художній самодіяльності, підготовці вечорів відпочинку та дозвілля студентів, високі досягнення у спортивних змаганнях та з нагоди Дня студента.

Загалом концерт був дуже динамічним, драйвовим та позитивним. Закінчився захід гімном усього студентства «Gaudeamus igitur».

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

День студента у Львівському кооперативному коледжі економіки і права День студента у Львівському кооперативному коледжі економіки і права Опубліковано: П`ятниця, 27 грудня 2019 Уже традиційно з нагоди Дня студента в актовій залі головного корпусу Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся святковий концерт «Наші таланти тобі, рідний коледж». День студента – свято особливе. Воно викликає у молоді бурю емоцій і почуттів. Гостей зібралось чимало – студенти,...

Переглядів: 1106 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі відзначили День студента У Львівському кооперативному коледжі відзначили День студента Опубліковано: П`ятниця, 30 листопада 2018 Уже традиційно з нагоди Дня студента в актовій залі головного корпусу Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся святковий концерт «Наші таланти тобі, рідний коледж». День студента – свято особливе. Воно викликає у молоді бурю емоцій і почуттів. Гостей зібралось чимало – студенти,...

Переглядів: 666 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook