Період публікації:

від

до

Категорія:

21 листопада - День Гідності і Свободи.

Опубліковано: П`ятниця, 24 листопада 2017 

min
max

       

 Саме з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження і донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року і в листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

 З метою висвітлення подій, пов`язаний з історією українського державотворення, боротьбою українського народу за незалежність та територіальну цілісність, патріотичного виховання підростаючого покоління, віддання шану громадянському подвигу 21.11.2017р.

 21 листопада у НВК №23 с. Кам’яне було  проведено  лінійку-реквієм : « Вони пішли у вічність, щоб Україну зберегти», присвячену початку Революції Гідності на Майдані Незалежності. Учні НВК пригадали події Майдану, згадали поіменно тих, які віддали своє життя заради нашого майбутнього, вшанували пам'ять Героїв  хвилиною мовчання.

 Кожного дня, щогодини Україна завдяки таким чоловікам-героям, серед яких і наші славні земляки, виборює право бути суверенною, єдиною державою. Тож молімося за наших мужніх захисників і просімо у Бога одного: аби вони живими і здоровими і  якнайшвидше повернулися додому, до своїх матерів, дружин та дітей.

Україна - це територія гідності й свободи. Це  країна добрих, щирих, привітних людей, які ніколи не поневолювали інші народи, а лише вміло захищалися від ворога. Український народ відчув в собі силу, яка може змінити майбутнє нашої держави.

 Тож  давайте дивитися у майбутнє з оптимізмом та виборювати для себе та наступних поколінь те життя, якого варта наша Батьківщина.

Слава Україні ! Слава Героям Майдану!

І знову, в котрий це вже час

 Зійшлися ми в одній родині

  Щоб пом’янути славний час,

  Коли в офіру Батьківщині

Себе принесли кращі з нас

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Зустріч-це завжди свято Зустріч-це завжди свято Опубліковано: Четвер, 22 лютого 2018 На останній місяць зими припадає одне з найбільших свят – Стрінення, яке відзначають 15 лютого у пам'ять про те, як Діва Марія принесла до Єрусалимського храму Ісуса Христа на 40 – й день після Його народження для посвячення Богові.  Там їх зустрів старець Симеон, якому було обіцяно від Бога, що він...

Переглядів: 358 Коментарів: 0

Відділи освіти

Тільки пам’ять назавжди залишається з нами. Тільки пам’ять назавжди залишається з нами. Опубліковано: П`ятниця, 24 листопада 2017 24 листопада учні та працівники  НВК №23 вшанували пам’ять жертв голодомору 1932-1933 років в Україні. Навесні 1933року, коли настав пік голоду, в Україні помирало щодня 25 тисяч, щогодини 1000, щохвилини 17 людей. Третина померлих – діти, які не дали нащадків… Наш найсвятіший обов’язок сьогодні...

Переглядів: 339 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook