Період публікації:

від

до

Категорія:

Лінійка-реквієм “Революція гідності” на базі Зарічанського ЗЗСО I ступеня (Мостиська ОТГ)

Опубліковано: Четвер, 30 листопада 2017 

min
max

   У стінах Зарічанського ЗЗСО І ступенів відбулася лінійка-реквієм, присвячена Дню гідності і свободи «Революція гідності».

      Мета заходу: формування патріотизму і мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свободи людини, національних інтересів України та її європейського вибору.

        Під час лінійки учні 4 класу на прикладах героїчних вчинків людей, що відбулися під час   революції гідності та відбуваються у наш час на сході України, ознайомили всіх із поняттями гідності, відповідальності, свободи.

       Учні 3 класу декламували патріотичні поезії, а також показали презентацію, присвячену пам’яті героїв Небесної Сотні.

      Учнями 1-2 класу було виконано пісні “Заспіваймо пісню за Україну”, “Сам собі країна “.

        Діти щиро подякували тим, хто не шкодує свого життя заради нашого майбутнього, хто відстоює наше право жити у вільній незалежній державі.  Нам важливо ще раз нагадати собі цей життєвий урок мужності, сили духу, згуртованості, чесності, патріотизму, гідності.  

         Ми повинні пам’ятати: Україна – незалежна демократична держава, а українці – вільний, гордий народ. Ніхто і ніщо не в змозі відібрати у нас нашу гідність, нашу Україну.

        Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні та героїв війни на сході України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Ангели пам'яті Ангели пам'яті Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 В Арламівськоволянському ЗЗСО І - ІІ ст. Мостиської міської ради Львівської області ( директорка О. М. Костира) віддали шану Героям України, загиблим на Євромайдані. Керівник гуртка "Сокіл"("Джура") О.Криворука разом з гуртківцями провели годину історичної пам'яті "Хто за свободу вийшов проти смерті,...

Переглядів: 719 Коментарів: 0

Відділи освіти

​А сотню вже зустріли небеса… ​А сотню вже зустріли небеса… Опубліковано: Вівторок, 07 березня 2017 А сотню вже зустріли небеса… Летіли легко, хоч Майдан ридав… І з кров’ю перемішана сльоза… А батько сина ще не відпускав… Й заплакав Бог, побачивши загін: Спереду сотник – молодий, вродливий, І юний хлопчик в касці голубій, І вчитель літній, сивий-сивий…. І рани їхні вже їм не...

Переглядів: 451 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook