Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення» (фото)

Опубліковано: Понеділок, 04 грудня 2017 

min
max

Завершився Тиждень циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення» у Львівському кооперативному коледжі економіки і права. Голова циклової комісії Віра Вергас та викладачі Оксана Кашуба, Михайло Скубій, Надія Назарчук намагались, щоб цей тиждень, до якого було залучено студентів всіх спеціальностей вишу, був насичений цікавими заходами.

Розпочався тиждень із Радіо-газети на тему: «Інформатика та інформаційні технології», організованою групою Пк-16. Ведучі – Наталя Відзівашець та Олег Журавель. Радіоефіри починалися кожної перерви. Студенти під час ефірів розповідали про новинки у сфері інформатики та інформаційних технологій, анекдоти про програмістів, включали самостійно змонтовані треки. Протягом тижня студенти, викладачі та гості коледжу мали можливість оглянути та оцінити яскраві роботи на тему: «Інформаційні технології в соціумі, освіті, медицині, економіці, управлінні, екології та юриспруденції». Стінгазети були представлені студентами груп: ПК-14, Пк-16, ПВ-26, ПВ-16, ФН-ОЦ-16, ПВ(н)-27.

Була проведена студентська науково-практична конференція, організована викладачем циклової комісії інформатики та розробки програмного забезпечення Вірою Варгас, на тему: «Інформаційні ресурси, інтелектуальна власність, комунікації в освітньо-науковій та інноваційній сферах: філософсько-правові і прикладні аспекти, проблеми та перспективи», під час якої студенти продемонстрували змістовні виступи з презентаціями. У конференції були задіяні студенти усіх спеціальностей коледжу та викладачі циклової комісії.

Також викладачем Вірою Варгас було організовано конкурс «Швидкість» з інформатики, з метою виховання потреби студентів у знаннях клавіатури та архітектури ПК, а також відбором кращих студентів з ціллю стимулювання студентів 1-2 курсів до удосконалення своїх знань, вмінь та навичок володіння клавіатурою та архітектурою комп’ютера.

Пройшла предметна олімпіада з інформатики серед студентів спеціальностей  коледжу, яка була організована викладачем Оксаною Кашубою. Олімпіада включала завдання із тестового редактора (Writer), табличного редактора (Calc), редактора баз даних (Base). Метою проведення олімпіади було виявити кращі знання з дисципліни, показати важливу роль інформатики в роботі фахівця, розвивати творчі здібності студентів та підтримувати традиції коледжу.

Завершальною крапкою тижня стало засідання викладачів циклової комісії, на якому підвели підсумки проведеної роботи.

І на закінчення хочеться сказати, що Тиждень циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення» пройшов на належному методичному рівні: відвідувачі заходу отримали багато цікавої та змістовної інформації, яка є важливою для фаху та згодиться в майбутньому.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентська науково-практична конференція «Психологічні особливості використання інформаційних комп'ютерних технологій» Студентська науково-практична конференція «Психологічні особливості використання інформаційних комп'ютерних технологій» Опубліковано: Понеділок, 26 листопада 2018 У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась студентська науково-практична конференція на тему: «Психологічні особливості використання інформаційних комп'ютерних технологій», яку організувала циклова комісія «Інформатики та розробки програмного забезпечення». Гостями наукового...

Переглядів: 504 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася олімпіада серед студентів спеціальності «Розробка програмного забезпечення» (фото) У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася олімпіада серед студентів спеціальності «Розробка програмного забезпечення» (фото) Опубліковано: П`ятниця, 01 грудня 2017 Викладачі циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення» Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели предметну олімпіаду серед студентів спеціальності «Розробка програмного забезпечення». З вітальним словом до учасників олімпіади звернулися заступник...

Переглядів: 522 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook