Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентська науково-практична конференція «Психологічні особливості використання інформаційних комп'ютерних технологій»

Опубліковано: Понеділок, 26 листопада 2018 

min
max

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулась студентська науково-практична конференція на тему: «Психологічні особливості використання інформаційних комп'ютерних технологій», яку організувала циклова комісія «Інформатики та розробки програмного забезпечення».

Гостями наукового заходу були представники адміністрації коледжу, завідувачі відділень, викладачі коледжу, студенти різних спеціальностей.

Перед учасниками виступила голова комісії Віра Варгас, яка зазначила, що перебудова у сучасній системі освіти включає в себе впровадження нових перспективних технологій навчання, зокрема інформаційних технологій.

Учасники конференції підготували цікаві та змістовні доповіді, саме: «Інтернет-залежність: вигадка чи хвороба» – Роман Бобало, студент групи Пк-16; «Вплив реклами в Інтернеті» – Наталя Відзвашець, студентка групи Пк-16; «Вплив соціальних мереж на мозок людини» – Устим Бешлей, студент групи Пк-16 (наук. кер. Віра Варгас); «Соціальні мережі та людина» – Роксолана Мельник, студентка групи ФН-16; «Загрози дітей у соціальних мережах» – Діана Мороз, студентка групи ГРСН-18; «Психологічний вплив комп’ютерних ігор на людину» – Андрій Михайлів, студент групи ІПЗн-18 (наук. кер. Оксана Кашуба).

Доповіді учасників були змістовними та актуальними, супроводжувались цікавими презентаціями. Всі учасники конференції нагороджені грамотами.

Представники адміністрації коледжу висловили щиру подяку викладачам циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення» за організацію і проведення студентської конференції та побажали подальших творчих і наукових успіхів.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень циклової комісії інформатики та розробки програмного забезпечення (фото) Тиждень циклової комісії інформатики та розробки програмного забезпечення (фото) Опубліковано: П`ятниця, 15 квітня 2016 У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся Тиждень циклової комісії інформатики та розробки програмного забезпечення. Розпочали тиждень з огляду-конкурсу стінгазет на теми: «Комп’ютерні технології в майбутньому» та «Комп’ютерні технології в моїй спеціальності». Проведена науково-практична...

Переглядів: 5994 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Науково-дослідницька конференція на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність» Опубліковано: П`ятниця, 10 січня 2020 Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели науково-дослідницьку конференцію на тему: «Розвиток підприємництва, торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність». Конференція була направлена на підтримку...

Переглядів: 1532 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook