Період публікації:

від

до

Категорія:

Впровадження інноваційних програм в освітній процес закладів дошкільної освіти області

Опубліковано: Вівторок, 12 грудня 2017 

min
max

Новий зміст освіти, заснований на формуванні компетентностей, необхідних для успішної самореалізації в суспільстві – це перший ключовий компонент «Нової Української школи».

Одним із шляхів оновлення  змісту дошкільної освіти області  - це упровадження Інноваційних проектів за програмами: фінансово-соціальної освіти дошкільників «Афлатот» та «Навчання через дію» ЛЕГО-конструювання. На сьогодні 35 закладів дошкільної освіти запроваджують нові форми та методи роботи із  дітьми. Дані програми отримують  схвальні відгуки батьків вихованців та педагогів. 

         Питання інтеграції проектів в освітній процес  закладів дошкільної освіти області розглядалися на навчально-практичних практичних семінарах для педпрацівників, які відбулися 28.11.17.р. на базі ДНЗ № 3 «Барвінок» м. Городка,  01.12.17.р. у ДНЗ «Сонечко»  м. Бібрки.

        На навчально-практичному семінарі виступили: Н.М.Пастушенко, заступник  директора ЛОІППО з наукової роботи та інноваційної діяльності, О.М.Приведа, завідувач кабінету практичної психології та соціальної роботи ЛОІППО, Зеленко Л.В., методист ЛОІППО, координатор проектів.

    Запроваджуючи інноваційні проекти, педагогічні колективи закладів дошкільної освіти мають ефективні методичні засоби для виконання основної мети  сучасної української освіти - здійснювати всебічний розвиток дитини як особистості та найвищої цінності суспільства, її талантів, інтелектуальних, творчих і фізичних здібностей, формування цінностей і необхідних для успішної самореалізації компетентностей, виховання відповідальних громадян.

Немає коментарів

Схожі статті:

Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Науково-практична конференція «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства» Опубліковано: П`ятниця, 07 Червня 2019 Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася Шістнадцята науково-практична конференція студентів закладів вищої освіти Укркоопспілки на тему: «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства». Організатор заходу – Навчально-методичний центр «Укоопосвіта»...

Переглядів: 1033 Коментарів: 0

Вища освіта

Працівників дошкільної освіти запрошують до участі у тренінгу за програмою «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку» Працівників дошкільної освіти запрошують до участі у тренінгу за програмою «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку» Опубліковано: Середа, 20 березня 2019 Освітня платформа «Критичне мислення» проводить тренінги професійного розвитку освітян. Зокрема, 3 квітня у Києві відбудеться практичний тренінг для спеціалістів дошкільної освіти, вихователів, методистів ДНЗ з методики викладання за інноваційною програмою «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку». Тренінг...

Переглядів: 381 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook