Період публікації:

від

до

Категорія:

«Здоров’я дітей – здоров’я нації»

Опубліковано: Середа, 20 грудня 2017 

min
max

У школі-гімназії відбувся КВК «Здоров’я дітей – здоров’я нації» між учнями 5 та 6 класів Він відбувся у рамках місячника «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя». здоров’я. Його організувала шкільний бібліотекар Ольга Михайлівна Бурда. 
КВК передбачав кілька турів. Так, спершу гімназисти представляли свої команди. П’ятикласники для своєї команди обрали назву «Вітамін». Їхнє представлення відбулось у формі випуску телевізійних нових.

 А шестикласники називались «Здоров’яком». Своє представлення вони зробили традиційними зачитуванням девізу і виконанням пісні команди.

У конкурсі на знання прислів’їв про здоров’я, на один більше змогли назвати шестикласники. Також «Здоров’ячко» відгадало і більше загадок про здоров’я та людину.

У перерві між конкурсами кожна з команд представила про музичній рекламній паузі. Її головною темою була пропаганда здорового способу життя.

«Бібліотечним» був конкурс, у якому членам команд у енциклопедіях потрібно було знайти і виписати їстівні або отруйні гриби.

Тут п’ятикласники і шестикласники не лише показали свої знання про гриби, а й навики з користування бібліотечною літературою.

КВК передбачало і конкурс серед глядачів. Вони взяли участь у веселих міні-сценках.

Один із конкурсів передбачав рекламу здорових звичок та продуктів. Так, п’ятикласники презентували рекламу моркви та «моркво-соку» - для покращення зору. А учні 6 класу рекламували необхідність чистити зуби зубною пасток вранці і ввечері.

Були у КВК і «спортивні» конкурси. У одному з них учасникам на швидкість потрібно було «посіяти» і «зібрати» овочі на «городі», а у іншому – влучити шишками у кошик.

У підсумку КВК, хоч і на один бал за результатами усіх конкурсів перемогу і здобули шестикласники, журі вирішило, що більш справедливою буде нічия, адже для учнів 5 класу ці змагання стали першими у середній школі. 

Немає коментарів

Схожі статті:

Шаховий турнір Шаховий турнір Опубліковано: П`ятниця, 02 лютого 2018 У затишній залі відділу освіти райдержадміністрації зібралося чимало прихильників цієї древньої гри. Позмагатись за шашковими дошками нагодилось аж 33 учасники, серед них 21 гравець – школярі. Тож діти були розділені на три групи. У дорослому турнірі взяла участь і одна жінка.  Майже шість годин тривали...

Переглядів: 250 Коментарів: 0

Відділи освіти

Проведення доброчинного ярмарку Проведення доброчинного ярмарку Опубліковано: Середа, 20 грудня 2017 У п'ятницю, 15 грудня, у НВК "Рава-Руська школа-гімназія" відбудеться доброчинний ярмарок з нагоди Дня Святого Миколая! У коридорі школи-гімназії учні 5-х - 11-х класів торгуватимуть солодощами, випічкою та іншими смаколиками, які самі ж приготували! 33% коштів, виручених від продажу під час ярмарку,...

Переглядів: 124 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook