Період публікації:

від

до

Категорія:

Шаховий турнір

Опубліковано: П`ятниця, 02 лютого 2018 

min
max

У затишній залі відділу освіти райдержадміністрації зібралося чимало прихильників цієї древньої гри. Позмагатись за шашковими дошками нагодилось аж 33 учасники, серед них 21 гравець – школярі. Тож діти були розділені на три групи. У дорослому турнірі взяла участь і одна жінка. 
Майже шість годин тривали цікаві безкомпромісні поєдинки, які принесли доволі несподівані результати. 
У змаганнях серед дорослих досить впевнену гру демонстрував жовків’янин Ігор Мариняк. Після п’яти турів у нього була максимальна кількість очок. На два бали менше – у Івана Дороша зі Жовкви, Михайла Фуца з Купичволі та зашківця Володимира Кухти. Втім вирішальними виявилися три останні тури, які розставили призерів у такому порядку: 1-ше місце – В. Кухта (19 очок), 2-ге – І. Мариняк (18 очок), 3-тє – М. Фуц (16 очок). Ігор Дорош при однаковій кількості очок став четвертим через гірший коефіцієнт. Зате він очолив трійку переможців серед ветеранів. На другій сходинці – О. Осипов, далі – Ю. Галкін (усі – м. Жовква). Досить пристойно виступили і жовків’яни А. Янкович та В. Гумен.
У дитячому турнірі вісім переможців із трьох груп розіграли в одноколовому змаганні головні нагороди. Відтак серед наймолодших гравців (вік 2010-11 рр.) перемогу святкував равчанин А. Басай, його земляк А. Казюк посів третє місце, а другим став Д. Дацко із Зашкова. Найкращий результат серед юнаків показав Д. Бірбан (с. Зашків), на другій сходинці – Д. Ганюченко, третій показник – у М. Сала (обидва з Рави-Руської).
У шашкових двобоях серед дівчат перемогла Д.Гецко, друге місце дісталося М. Яремі, третє – С. Казюк. Остання, до того ж, виборола четверте місце серед всіх школярів. 
Переможці і призери нагороджені кубками, медалями і дипломами Жовківської райдержадміністрації.
Змагання, які судив В. Копцюх, пройшли на високому організаційному рівні, дали змогу розкритися молодим талантам. Зростає інтерес до гри в шашки і дорослих. Тож вже, сподіваємося, невдовзі представництво гравців на подібних змаганнях буде ширше і більш кваліфіковане.
Переможці та призери даних змагань 03 – 04 лютого 2018 року приймуть участь в обласних змаганнях з шашок, які відбудуться в м.Турка Львівської області.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Здоров’я дітей – здоров’я нації» «Здоров’я дітей – здоров’я нації» Опубліковано: Середа, 20 грудня 2017 У школі-гімназії відбувся КВК «Здоров’я дітей – здоров’я нації» між учнями 5 та 6 класів Він відбувся у рамках місячника «Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя». здоров’я. Його організувала шкільний бібліотекар Ольга Михайлівна Бурда.  КВК передбачав кілька турів. Так, спершу гімназисти представляли...

Переглядів: 196 Коментарів: 0

Відділи освіти

Проведення доброчинного ярмарку Проведення доброчинного ярмарку Опубліковано: Середа, 20 грудня 2017 У п'ятницю, 15 грудня, у НВК "Рава-Руська школа-гімназія" відбудеться доброчинний ярмарок з нагоди Дня Святого Миколая! У коридорі школи-гімназії учні 5-х - 11-х класів торгуватимуть солодощами, випічкою та іншими смаколиками, які самі ж приготували! 33% коштів, виручених від продажу під час ярмарку,...

Переглядів: 124 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook