Період публікації:

від

до

Категорія:

Подарунок солдату до Дня Святого Миколая

Опубліковано: Четвер, 21 грудня 2017 

min
max

   З метою підтримки духу наших солдатів, які перебувають у зоні АТО, у Ожидівській ЗОШ І-ІІІ ст..  з 11  по 14 грудня 2017р. проходила благодійна акція «Подарунок солдату до Дня Святого Миколая».

       Наймолодші, учні 1-4 класів, намалювали привітальні малюнки для бійців АТО  під керівництвом своїх класних наставників, батьків. Уся шкільна громада, учителі, зібравши теплі шкарпетки, рукавиці,яблука, мандарини , солодощі та інші смаколики сформували подарунки захисникам України, написали листи подяки та підтримки для наших Героїв. Кожен клас перетворився на Фабрику Святого Миколая, де діти ,дорослі з захопленням і любов“ю  формували пакуночки для наших захисників.
  А сьогодні, 14  грудня 2017р., у школу завітав надбужанський волонтер М.Цюрко, який разом з товаришами поїде на Схід, привітати наших захисників зі святом Миколая, і передасть пакунки для бійців.

   Приємно, що такі акції стали доброю традицією у нашій школі. А до щирих і небайдужих дітей, які проявляють милосердя до ближнього, обов’язково завітає Святий Миколай.

  Велика вдячність учням та вчителям школи, батькам,  усім, хто долучився до цієї акції. Бажаю Вам  та Вашим родинам міцного здоров'я, у щасті та радості зустріти Новорічні та Різдвяні свята, Божої опіки у житті.

 

                                                                                    (інф.директора школи)

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Природа – джерело надиху і фантазії Природа – джерело надиху і фантазії Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020  «Природа і фантазія» – це не тільки назва виставки-конкурсу, але й вияв творчості учнів Бущини. У районному етапі конкурсу взяли участь юні природознавці-дизайнери із 21 ЗЗСО району. Школярі виявили свою майстерність, креативнвсть у виборі природного матеріалу. На обласну виставку-огляд представлено...

Переглядів: 1210 Коментарів: 0

Відділи освіти

Тиждень народознавства в Соколянській школі Тиждень народознавства в Соколянській школі Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 У рамках тижня народознавства у НВК “Соколянська ЗОШ I-II ст. - ДНЗ» пройшло ряд заходів. Серед них – відкритий урок з трудового навчання у 6 класі за темою «Технологія виготовлення вишитих виробів. Українська вишивка. Орнамент та його види. Символи в українській народній вишивці» (вчитель Затхей Галина...

Переглядів: 579 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook