Період публікації:

від

до

Категорія:

Святий Миколай завітав у Буховицький ЗЗСО І ступеня (Мостиська ОТГ)

Опубліковано: П`ятниця, 22 грудня 2017 

min
max

                З початком зими кожен відчув радість, яку несе місяць грудень. Особливо діти. Адже всі з нетерпінням чекають ранку 19 грудня- свята Чудотворця Миколая.

З цієї нагоди у Буховицькому ЗЗСО І ступеня спільно з Народним домом с.Буховичі 18 грудня відбулося свято « До нас у гості завітав Миколай».

Учні дізналися багато цікавого з життя Святителя Миколая. У віршах просили не тільки дарунків для себе, а й миру та любові для всієї України. «Боже Великий, єдиний, нам Україну храни»- звучало із уст учня 3 класу Раїника Олега.В ході свята звучали пісні «Ой хто,хто Миколая любить», «Любий Миколаю», «Миколай приходить уві сні». Учениця Мантошко Христина виконала пісню «Доброти свіча». А у виконанні дуету Мантошка Андрія та Мантошко Христини прозвучала пісня «Дорога до Бога».

Цікавою була інсценізація «Як чекали Миколая в давні часи в Україні». Ролі виконували: тато – учень 4 класу Заморило Андрій, мама- учениця 3 класу- Бочуляк Ольга, доньки-Макар Катерина ( 3 клас), Козак Наталя (2 клас), син-Раїник Олег ( 3 клас).

            У супроводі ангелят- учениці 2 класу Раїник Софії та учениці 3 класу Осауляк Анастасії  до дітей прийшов Миколай та роздав подарунки. Свято закінчилося виконанням колядки «Старий рік минає».

 

                 

  

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Миколай крокує до нас (фото) Миколай крокує до нас (фото) Опубліковано: Четвер, 16 січня 2020 19 грудня 2019 року учнями 4-А класу КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» спільно з класним керівником Островською Р.П. та вихователем Кокотайло М.В. було проведено свято «Миколай крокує до нас». На святково прикрашеній сцені діти  співали пісні,...

Переглядів: 975 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

В НРЦ  «Левеня» розпочався новий навчальний рік! В НРЦ «Левеня» розпочався новий навчальний рік! Опубліковано: Субота, 01 вересня 2018 Перший день осені… Але ще по-літньому світить сонце і тішить усіх своїм теплом. Пломеніє горобина і духмяно пахнуть яблука. 1 вересня розпочався новий навчальний рік у НРЦ «Левеня». Після урочистого привітання директора Віри Миколаївни Ремажевської школярі разом з батьками та педагогами у міні-майстернях...

Переглядів: 753 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook