Період публікації:

від

до

Категорія:

Новорічне свято "Ой ти, зимонько, зима"

Опубліковано: Середа, 27 грудня 2017 

min
max

Новий рік – найвеселіше, найрадісніше, найулюбленіше свято. Його з нетерпінням чекають як дорослі, так і діти, бо знову починають вірити в казку, сподіватися на щасливі зміни і загадувати бажання.

І ось 22 грудня 2017 року в Підкамінському навчально-реабілітаційному центрі I—III ступенів з поглибленою професійною підготовкою відбулося новорічне свято «Ой ти зимонько, зима», яке підготували вихователі Паталій Оксана Ігорівна, Гринтус Галина Богданівна та Мочара Уляна Євгенівна.

Радісні малюки в яскравих костюмах разом зі своїми батьками, заповнили святкову залу, де на них чекала красуня-ялинка. У гості до школярів завітали Грудень, Січень, Лютий, Старий рік,  Новий рік та Королева Зима.

Глядачі мали змогу поринути у казковий світ, який підготували учні 4 класу,  із задоволенням спостерігати за героями казки «Бабин Бичок», підспівувати їм, переживати та співчувати. Казка мала повчальний характер. Після перегляду, всі переконалися, що добро перемагає і завжди потрібно вірити, що  мрії збуваються .

 Бурхливими оплесками присутні зустріли танець маленьких хмаринок у виконанні учнів 2 класу. Усі, затамувавши подих, спостерігали за рухами дітей.

Величезне захоплення у гостей свята викликала яскрава новорічна програма. Усі учасники дійства поринули у вихор казкового настрою та шалених емоцій! Вони весело танцювали, розігрували веселі сценки, кружляли в хороводах та розважалися.

Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у всіх надовго!

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Зі святом, освітяни! Зі святом, освітяни! Опубліковано: П`ятниця, 04 жовтня 2019 Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. З нагоди Дня працівників освіти 2 жовтня 2019 року в Підкамінському навчально-реабілітаційному центрі І-ІІІ ступенів...

Переглядів: 178 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Учні Підкамінського НРЦ навчалися мистецтву іконопису Учні Підкамінського НРЦ навчалися мистецтву іконопису Опубліковано: Середа, 02 жовтня 2019 Важко уявити українську хату без ікони. Вона передавалася як сімейна реліквія та завжди займала найпочесніше місце в оселі. Давня традиція не змінилася до сьогодні. Учні Підкамінського навчально-реабілітаційного центру І-ІІІ ступенів з поглибленою професійною підготовкою мали змогу навчатися мистецтву...

Переглядів: 546 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook